Davidus
Re: Davidus
O bednách jsem ti už dřív psal, mezi kterými vybírám. Veřejnosti bych to vyjevil, až budou doma. Stejně tak i s preampem. Sice píšu, že mám jasno, který, ale všechno se třeba ještě může změnit.
Davidus: mám něco úplně nového, je to diskrétní MM phono předzesilovač na bázi JFETů na vstupu a MOSFETů na výstupu. Možná by Vás to mohlo zajímat. Zvukově je to dost odlišné od jakéhokoliv phono předzesilovače s operačními zesilovači.

Pavel Macura Audio
PMA
nechystáte něco i pro MC?
nechystáte něco i pro MC?
Skutečně dobrých MM phon na trhu moc není. Na vyznavače step-up traf se bohužel moc nehledí... Samostatná MM phona jsou většinou koncipovaná jako těžký lowend a kdo chce kvalitní MM musí si koupit MM/MC phono a platit zbytečně za něco co nepotřebuje (MC část).
to PMA
to PMA

Britsko-německá kooperace

Mohl byste to trošku upřesnit? DíkyPMA píše:Zvukově je to dost odlišné od jakéhokoliv phono předzesilovače s operačními zesilovači.
Mám novou hračku: Ray Samuels F-117 Nighthawk, aktivní bateriové phono.

Ahoj Davide,mohl by ses o něm rozepsat,až si ho pořádně naposlouchas?
PS: ty repro s těmi stojany vypadají opravdu moc hezky
PS: ty repro s těmi stojany vypadají opravdu moc hezky

Jasně, že se rozepíšu. Mám ho teprve od včerejška, tak na hodnocení je ještě brzo. Ani nemám vhodnou přenosku, takže jsem ho zapojil hlavně kvůli odzkoušení, jestli vše funguje jak má. První dojmy jsou však velmi pozitivní.
Jinak ty Quadraly už doma dávno nemám
Jinak ty Quadraly už doma dávno nemám

Vyměnil jsem před nějakou dobou Quadraly za Tannoy-e.

Propojení se zesilovačem obstarává Nordost Purple Flare.

Propojení se zesilovačem obstarává Nordost Purple Flare.

-
- Kontaktovat uživatele:
Ray Samuels F-117 Nighthawk a ako to hraje , je tam nejaka bateria?? oproti projectu phono box s , aky je rozdiel? vdaka..