drvoštěp: Taky se přidám s poklonou, moc pěkné, gratuluji

.
Můžu mít v analogu naprosto začátečnickou otázečku? Prosímtě, ten stabilizer s váhou používáš i jako ty clampy ?
Právě něco podobného řeším, mám čerstvě vlastně stejný gramec, akorát komforta, taky stejná přenoska a chtěl bych si pořídit nějaký ten clamp pro lepší uchycení desky k talíři.
Na netu jsem ale našel informace, že pro debut a xperience by se neměl ten talíř zatěžovat těmi moc pěknými půlkilovými až skoro kilovými clampy, že údajně odchází ložisko, kvůli té zátěží.
Já se právě poohlížím po něčem lehčím, hokejový puk nepřipadá v úvahu, ten nerozdýchám esteticky, dneska jsem právě narazil na to sklíčko či plast, co prodává clear audio, už jsem to sem na forum dneska hodil.
Teď koukám na ten tvůj cca stejný gramec a vidím tam cosi co zatím vůbec neznám

.
Takže znovu, je to použitelné při poslouchání, nebo tím jen centruješ gramec do váhy, protože podle fotky to vypadá, že to máš nasazeno na tom čepu.
Jak je to prosímtě těžké? Nevadí to ložisku?
Poslední dotaz, je ten slipmat důležitý? Já tam nemám nic, prostě jen ten akryl talíř, líbí se mi to tak nejvíce, ale když tak koukám, všichni tam něco dávaj, tak nevím.
Dík za reakci a omlouvám se za ty začátečnické kecy všem.
Zdravím.