jiripioneer

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
patrik
Kontaktovat uživatele:

Re: jiripioneer

Příspěvek od patrik »

Díky, mrknu se na to...

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Tak kabeláž hotova :-)

http://jiripioneer.rajce.idnes.cz/naste ... age1_1.jpg

A konečně prozatím hotová sestava.... :)

http://jiripioneer.rajce.idnes.cz/naste ... age3_1.jpg

A phono preamp Pro-ject Phono Box II už je taky doma :-)))

Na můj vkus to hraje dobře, ale začínám poznávat limit beden a gramce... :-(, nicméně si troufám říct, že Rotel z toho vymačkává všechno.... *hura*

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

S tema kablikama mne provokujes - proto, ze sam jsem schopen si je taky udelat sam :)
Mimochodem - nez jsem si nechal vyrobit bednu na hracky, pokukoval jsem po podobnem racku, ale nikde jsem nemohl sehnat takovy, jako mas. Je moc pekny :) Ja shanel taky takovy, ale vetsi, 2x sirsi, stavitelne police... nesehnal jsem.

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

No, nemit uz rakve, a mit tech 60k, ktere si pan petrp za ty Titany nejspis rekne, sel bych do lednic :)

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Požitý je tento kabel: http://www.supracables.cz/supracables/e ... SUPRA-Dual
Klasika oplet + koncovky a zatahovačky :-)))
Ten druhej kabel jsem měl hotovej cca 30-40 minut....nicméně to pak vyjde na pár korun :)) a hlavně člověk ví co je ten kabel zač :-))
To není rack, ale bývalej TV stůl kamaráda, kterej už ho nechtěl, tak jsem ho dostal *2thumbsup* a jsem za něj mega happy...nicméně vyrobit stůl pokud je člověk trošku zručnej a má materiál + nářadí tak je to taky easy go... :-)

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

Ten oplet je take teplem "smrstovaci"? Nebo jak je docileno, ze se po kabelu pozdeji nepohybuje?

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Nee oplet drzi teplem smrstovacibuzirka...pod kterou das ten oplet a ona se stahne :-))
Muzu klidne pak poradit je to easy..

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

Dobre, to mi je jasne, ale kdyz vezmes kabel jednou rukou v pulce a druhou za konektor, a zatahas, tak ten oplet po tom kabelu "jezdi", je to tak? :)

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Tak to nevim...takovehle seppuku nezkousim :-D nicmene pochybuju ze by se to hlo pri lehkym zatahani :-))

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Tak jsem to zkoušel a oplet drží dobře.....asi se nějkým způsobem lehce natavil na kabel....
Nicméně, když bys potřebova poradit atd...napiš klidně do zpráv...kolegovy rád pomůžu :-)

Project Phono Box 2 už jede...a jak .... troufám si říct, že z beden už prostě víc nevymáčknu......
Třeba takové Shakespears Sister, nebo Queeni jsou opravdu super :-) zatím dle finančních možností moc velká spokojenost...a rotel s projectem bych řekl, že se sedli velmi dobře :-)

Uvidíme časem, až toho bude přehráno více :-)

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

Mel by sis prijit poslechnout rakve - preci jen, komponenty mame skoro stejny a lisi se jen repro (poslechovka a usi, samozrejme) :)

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Proč ne :-) nabídka to je více než lákavá..... Phono máš viď ? :-)

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

Jo jo, gramec mam, pokud "Phono" myslis gramec :) Jen je to takova plecka, s Ortofon 2M Red. Ani nevim, jestli je dobre serizeny (mimo vahy na jehlu, na to jsem si musel poridit elektronickou vahu).

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Tak super.....já jen, že bych vzal nějaké desky třeba :-) mno s tím nastavením gramce bych zrovna někoho potřeboval, aby se mi na to podíval... :-(( *headbang*

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

Mam ulozeno nekolik navodu na serizeni, ale... ale proste nejak s tim gramcem nevim, nejsem uplne presvedceny, ze to je to, co chci. Mam ho hlavne proto, ze jsem sentimentalni, a spis nez kvalitu hudby ho beru jako "tvurce atmosfery", kdyz si zhasnu, zapalim svicku, naleju si wizoura a delam, ze mi muze cely svet polibit prdel :)

Ohledne kvality - mno, mam asi 7 desek, a tech sedm desek mam taky ve flac v serveru. A gramec hraje mym usim rozhodne min kvalitne. Neslysel jsem tedy zadny Transrotor s prenoskou z bambusu za pul milionu... Treba mi nekdo jednou ukaze audio, ze ktereho si sednu na zadek (chci slyset rozdil v desitkach procent, ne nejaky dohady o to, jestli je to o zlomek procenta sem, nebo tam, kdy pri slepem testu jakykoli pokusy vyfajlujou) Mno, zatim jsem skeptik (skoro ve vsem). SACD ma dynamicky rozsah 120db, mno, nezkoumal jsem to (je mi to jedno), ale pasek ma tusim kolem 70-80db, a deska? To samy. 60-70db /jinak by se prorezali skrz desku ;) /
Ovsem to neznamena, ze to uchu nelahodi vic... Ucho je divny komponent...

Odpovědět