Oggy

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Oggy
Kontaktovat uživatele:

Oggy

Příspěvek od Oggy »

Okopcim sem predstaveni z F-Sportu. Nic podstatneho se nezmenilo, tak se mi to nechce znova psat. ;) Mam rad celkove zvuk spise klidnejsi, nez detaily za kazdou cenu. Proste zvuk, co neunavi, ale ani nenudi. Tohle je zatim vysledek nekolikaleteho ladeni:

prehravac cd/dvd: Denon 3910, tuneny v Casei (operaky, hodiny, kondy)

tuner: Sony ST-SA5ES, stanice radio Hey, obcas VALC2, nebo CRo3

AV predzesilovac: Denon AVC-A11SR, coz je zesilovac, ale pouzivam ho jen jako predzes

koncove zesilovace: Parasound HCA2200II 2*250W/8 ohmmu + Parasound HCA2003 3*200W/8 ohmu

repro: BW CDM7NT (vpredu), 1NT (vzadu) , CDMNT (center)

sub: Velodyne SPL-1000R

kabelaz: signal: Kimber KCAG, Xsymphony, Profigold, Monitor audio, podle "zasluh" komponentu
repro: Kimber 8TC predni, 8PR zadni + centr

projektor: Panasonic AE700 + HTPC na filmiky (HDMI do projektoru, optika do AV Denon)

Posloucham prevazne vsechny druhy metalu (snad mimo grunge) a obcas zavitam do normalniho rocku a folku. Podle momentalni nalady.

Posloucham v normalnim panelakovem pokoji o rozmerech 5 a fous * 4 a fous, repro postavene podel delsi steny, sedacka asi 1 m od zadni steny v prostoru.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

korys
Kontaktovat uživatele:

Re: Oggy

Příspěvek od korys »

Zdravím Tě! 8-)
Přes řeku do stínu stromů.

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

Korys

Cus. Uz mas udelane sve predstaveni s foteckama? :D

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

již jsem chválil dříve jinde.
tvé 2 koncáky ti stále závidím.
také po nich šilhám.
bedny to chce krmit odděleně :)

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Oggy
Ahoj,ano teď jsem to spáchal :D
Přes řeku do stínu stromů.

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Oggy
Tvá multikanálová sestava mě opravdu nenechává chladným. Ty noblesní bedýnky napájené dobrým železem opravdu musí hrát :!:

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Tie bedne ako keby som uz niekde videl, akurat ta farba je nejaka "cudna"...

Krasna zostavicka, tie 1NT ti dokonca zavidim...ale to uz vies

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

MB píše:Tie bedne ako keby som uz niekde videl, akurat ta farba je nejaka "cudna"...

Krasna zostavicka, tie 1NT ti dokonca zavidim...ale to uz vies
Tak ja ti je za tve 7NT vymenim. :lol: :twisted: A pridam i stojany zdarma. :mrgreen:

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

Rowing, Lachim

Diky kluci. Jsem spokojen. Sice tahle sestava neni mistr detailu, ale zvuk je pevny a memu ousku prijemne kulatoucky a tekuty. Prekvapilo mne, jak se rezerva vykonu pridanim koncaku projevila na pevnosti i pri male hlasitosti. :o

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Dnešní milé překvapení u Ogyho.
Tekutý kvalitní zvuk.
Zesilovač si s dost analytickýma BW rozumí.
Dojem na mě udělal důstojně se otevírající šuplík drahého přehrávače s tuningem Casea. Kabeláž, sestava komponentů, sladění wooferu s sloupovýma bednama, vše nadstandartně kultivované, pevné a pěkné. Radost poslouchat! *thumbs up*

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Díky za pozvání, představení manželky a kocoura - i když ten se zpočátku docela ostýchal :P
Ve stereu je tvá sestava opravdu fajn. Bylo dost času, takže jsem si poslechl pár svých CD a u tebe to je zvuk se stejným charakterem, na který jsem zvyklý (Denon + B&W) ovšem musím uznat, že mnohem dotaženější a na vyšší úrovni než mám doma. A vše podkresluje a dodává základ citlivě nastavený Velodyne SPL-1000. Přesně jak jsi řekl, člověk má pocit že nehraje, ale jakmile ho vypneš začne chybět - to je správně nastavený subwoofer :!:
Poslech mě u tebe bavil - Ray Charles, Elton John, Celine Dion nebo třeba Jarek Nohavica - vše přirozené, pohodové neunavující. Až se mi nechce věřit, že hlavní styl co posloucháš je metal. Ale když je sestava opravdu dobrá tak umí vše. Jen klasiku jsem při poslechu jaksi vynechal, stejně jako multikanál, i když na těch dvou SACD co jsem měl je i stopa 5.1 - tak když bude příležitost tak třeba příště ;)

Už sis poslechnul to XRCD Judas Priest :?:

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

Rowing

No jo, je fakt, ze najednou se nejak nedostavalo casu. Ale to je normalni, pri poslechu a pokecu cas najednou nejak zrychli...... :? Judas Priest jsem poslouchal chvili rano (mezi 2:45 - 3:15), nez jsem musel na vlak do zamestnani. To vis, neslo odolat. :D Tesim se, az to budu moct trosku vohulit. :lol: Jevi se to moc sympaticky. Na multikanal snad bude cas priste. I kdyz, zase neco extra proti stereu to neni. Ja si poustim stereo mix u DVD-Audio a SACD. Bohuzel nekdy na DVD-Audio je jen multikanalovej mix a kdyz to posloucham ve stereu, tak to neni vubec dobre. :( Downmix z multi na stereo je nejakej spatnej. Tak to jsem potom nucen pustit multikanal.

Oggy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oggy »

Tak jsem měl tu čest uvítat v pátek a sobotu v Ostravě Milana Tůmu na pracovní návštěvě. Milan se uvolil, že provede výměnu výstupních relé v obou mých Parasoundech s tím, že se mrkne na možnou příčinu vyššího brumu 2kanálového koncáku. Na originální relé jsme čekali 2 měsíce. Začali jsme 3kanálovým koncem. Po výměně relátek a srovnání úrovní klidových proudů jednotlivých kanálů následovalo zkušební zapojení. Co mne překvapilo, tak že se snížila úroveň šumu i brumu při naprázdno puštěném konci. *hura* Pak přišel na řadu 2kanál. Milan vyměnil relátka, utáhl pár šroubů v napájecí sekci a po zapnutí následoval šok. Z beden nešel téměř žádný šum, ale i náznak brumu byl slyšitelný jen s uchem těsně u repro a to ještě muselo být ticho. *bravo* Měl jsem trošku obavu, jestli něco neodešlo, ale zesák jede jak má. *hura* *klanimse* Abych nezapomněl, i kocour vzal druhý den Milana na milost. Když usoudil, že ho opravdu nechce sníst, začal s ním být kamarád a zkoušel i něco vysomrovat. :lol: Škoda, že nebyl moc čas a počasí pochodit po Ostravě. Snad příště. Milane, ještě jednou moc díky. *bravo* *2thumbsup*

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

Skvělá práce chlapy !!! Milan má zlatý ručičky uvidíme jak zejtra pořeší můj gramofon :D Jsi měl hold už ocvakaný relátka to znám dělalo mi to v NADu.
Hlavně že je lepší zvuk. Kocour usoudil že ho nechce sníst? No když jsi byl u mě na návštěvě tak můj kocour taky pak usoudil že ho asi sníst nechceš ale stoprocentně si jistej nebyl :mrgreen:

MilanTuma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MilanTuma »

Oggy
Trochu ve stručnosti. Před chvilkou jsem se vrátil domů. Setkání ve mě zanechalo také velmi dobrý pocit. Určitě to nebylo naposledy, co jsem byl v Ostravě. Poslech po opravě výborný. *palec*

Odpovědět