...dlouho jsem uvažoval,že změním zesilovač,Luxmany hrají velmi dobře,C-02 má step-up trafo,které dokáže z gramofonu vykouzlit tak dobrý zvuk,že jsem dlouho odmítal něco jiného,ALE,pořád mne lákaly lampy,chtěl jsem zvuk lamp,ALE nezkreslený,silný na to,aby zahrál i můj oblíbený industrial, i když už dávno nejde jen o něj,poslouchám hodně rozmanitou hudbu a chtěl jsem zesilovač,který dá jak z desek,tak z CD Spendorům vše,co potřebují,dostal se mi domů AUDIOMAT Arpége reférence 10 R.C.,poslouchám jej už třetí den,charakter zvuku docela podobný starým Luxmanům,ALE Audiomat dal Spendorům nový život,nebál bych se vůbec říct,že jim dal duši,vše je nyní živelné,prostor,který teď mají je tak reálný...takovou radost z poslechu jsem u mne zatím nezažil...Další věc,kterou jsem logicky musel pořídit,je MC phono,řešil jsem taky delší dobu,až jsem narazil na p.Luboše Malaníka,který vyrábí svůj upravený Actidamp Mk-IV-3 pro MC přenosky,psal jsem i p.Dudkovi,který mi odepsal,že pan Malaník opravdu umí,o čemž jsem se později přesvědčil na vlastní Štramberské uši