chodím na zdejší fórum už nějaký čas a furt odkládám představení ale dnes už mě to nedalo.Na psaní moc nejsem a tak to vezmu nějak ze všech stran a mixovaně co mě napadne

Táhne mě na 43 rok a poslechu hydby se věnuju už od nějakých 12-13 let,začínal jsem na polské Unitře MK237 a v kazeťákách do ruky jsem to dotáhl až k Blaupunktu s rádiem

Trochu solidněji jsem začal se zvukem kolem 17ti a to kotoučákem B115 a bednama od Tesly asi tenkrát nic jinýho nebylo.Muziku jsem obstarával po burzách po většinou v Praze a na pásky ji posílal z gramce kterej má ségra dodnes,taky samozřejmě Tesla.
Po vojně jsem ještě za komunisty sehnal tape deck Aiwa a honil ho přes zesík Tesla,do Videoton beden.Pak začali být dostupný CD a do Čech vtrhnul Technics,tak jsem do něj šel,komplet deck,cdp a zesík,tenkrát jsem za to vypláz kolem 40ti tisíc,ještě že jsem nebyl ženatej,hlady by jsme chcípli

Po přestěhování do vlastnoručně postavenýho domu,jsem vyměnil repro za Tannoy M2 a pak zbytečně zblbnul do home cinema.
Receiver Technics,Sony,pak prodej všeho,nákup asi tří all in one,no a před rokem návrat k solidnímu poslechu.
Abych zjistil jestli po 10ti letý přestávce v solidním poslechu na to bude čas jsem zakoupil Denon DCD 755,PMA 500,pak PMA 710 a repro Proson .
Čas trochu je takže teď zkouším najít sestavu pro solidní poslech rocku a metalu.Zatím mám Vincent SV 232,CD-S4,repro Elac fs68,mám v plánu měnit za Aurum Cantus ale nevím jestli 102 nebo 103,jelikož moje poslechovka je sice lehce upravená ale má stěží 15m2.
Kabeláž mám ze studia Britek,jako ostatně vše a to Evennes z cdp a k repro Vincent premium line bi-wi.
No to je o mě asi tak vše a teď z vás budu tahat rady ohledně repro

Jirka