Vlad
Re: Vlad
klidne se zastav muzes si to vyzkoušet , ja mam ledacos akorát k tomu nemam cas a ruce co by to zame delaly třeba te to bude bavit, ono to vyprani pomuze ale kdyz k tomu jsou potřeba ty ruce , ja bydlim v centru u Vaclavaku 603 210 887 brnkni jestli mas chut , do 03 hod jsem na nohách pak az v 12+ , ja nekousu sem takovej bastard , take mi nebere clapton , mimo teda jako tich starych cream a yardbirds ale to je jina paluba parniku to není na hrani ale na spekulaci a to mne bere. ps nejsem hifik ani sberatel , jsem vinyl lovecvlad píše:mimochodem, nejste někdo z Prahy a nevlastíte slušnou myčku LP desek, chtěl jsem vyzkoušet na jedné desce, jestli mám do nějaké jít. tzn. jestli by se našel nějaký dobrák, který by mi jedno LP na zkoušku umyl.
Hi, DRACK vinyl hunter, to je dobrý díky za ochotu, s tím kleptonem, možná to máš stejně ..proč mám poslouchat kopie, když si můžu pustit originály. S Cream samozřejmě souhlasím!
Hi Vlad
ja to moc neposloucham, mne to bere to lovit a v tom okamziku kdy to ulovim je kouzlo pryc, ja uz to moc nelovim to jsem lovil hlavne v 1980s , ted v posledních 5ti letech jsem zase nasel cas na ten "vinyl huntig" tak občas vlitnu na lov , mne zaujalo ze miluješ ty stary kytarovy pedaly/efekty tak to proto jsem napsal stav se klidne vyzkousej si tu pracku, telefon jsem napsal stav se , bydlime u vodickovi ulice 5 minut od vaclavaku.
ja to moc neposloucham, mne to bere to lovit a v tom okamziku kdy to ulovim je kouzlo pryc, ja uz to moc nelovim to jsem lovil hlavne v 1980s , ted v posledních 5ti letech jsem zase nasel cas na ten "vinyl huntig" tak občas vlitnu na lov , mne zaujalo ze miluješ ty stary kytarovy pedaly/efekty tak to proto jsem napsal stav se klidne vyzkousej si tu pracku, telefon jsem napsal stav se , bydlime u vodickovi ulice 5 minut od vaclavaku.