Vlad
Vlad
Ahoj, jsem Vladan, jsem hlavně muzikant a pak i konzument hudby.
Zažil jsem všechny média, od kotoučů, až doteď.
Sbírám staré kytarové efekty kolem roku 1970.
Hudba je mým koníčkem už tak třicet let a času je strašně málo.
Momentálně řeším gramofon, stejnej fetiš jako sběr jakýchkoliv hudebních krámu a marná tužba hifisty po svatém grálu.
Rád se opijím placebem, jak mi to dobře všechno hraje, ale kámošům s výbavou za polovinu to hraje úplně stejně.
Mám tři děti, dobrou praci a skvělou ženu.
Mám rád vědu a nemám rád ezoterické buzny.
Mám rád hudbu a nemám rád Erica Claptona
Zažil jsem všechny média, od kotoučů, až doteď.
Sbírám staré kytarové efekty kolem roku 1970.
Hudba je mým koníčkem už tak třicet let a času je strašně málo.
Momentálně řeším gramofon, stejnej fetiš jako sběr jakýchkoliv hudebních krámu a marná tužba hifisty po svatém grálu.
Rád se opijím placebem, jak mi to dobře všechno hraje, ale kámošům s výbavou za polovinu to hraje úplně stejně.
Mám tři děti, dobrou praci a skvělou ženu.
Mám rád vědu a nemám rád ezoterické buzny.
Mám rád hudbu a nemám rád Erica Claptona
Re: Vlad
Pomerne „neortodoxni” predsataveni.
Skvela zena a zdrave deti jsou zakladem spokojenisti, a tak ti nezbyva nez poblahoprat.
O to mene ale potom chapu tvuj nedostatek tolerance k jinemu pohledu na svet (proc hned ty ezotericke buzny?) a jeste mene tvuj odpor k jednomu z nejlepsich hudebniku teto planety. (Snad proto, ze hraje lepe nez ty?
)
I tak ale vitej v “panoptiku HiFi Freaku”. A pokud to kamaradum "za polovinu" hraje lip nez tobe, tak chybu rozhodne neudelai soudruzi z DDR…
A jak uz rikal mistr Werich: “Ani vedy se nema delat veda, natoz ze zivota”.
Skvela zena a zdrave deti jsou zakladem spokojenisti, a tak ti nezbyva nez poblahoprat.
O to mene ale potom chapu tvuj nedostatek tolerance k jinemu pohledu na svet (proc hned ty ezotericke buzny?) a jeste mene tvuj odpor k jednomu z nejlepsich hudebniku teto planety. (Snad proto, ze hraje lepe nez ty?

I tak ale vitej v “panoptiku HiFi Freaku”. A pokud to kamaradum "za polovinu" hraje lip nez tobe, tak chybu rozhodne neudelai soudruzi z DDR…
A jak uz rikal mistr Werich: “Ani vedy se nema delat veda, natoz ze zivota”.

Toleranci k ezoterii nemám žádnouProspero píše:O to mene ale potom chapu tvuj nedostatek tolerance k jinemu pohledu na svet (proc hned ty ezotericke buzny?) a jeste mene tvuj odpor k jednomu z nejlepsich hudebniku teto planety. (Snad proto, ze hraje lepe nez ty?)

...také jej nemusím
+ ani "Stouny a Mejdny" 

A na čem vlastně hraješ Vlado??
Taky mám občas ten pocit, že levnější hraje lépe
Jak říkávám už dlouho, především jde o sladění komponentů (když pominu ten nejdůležitější, akustiku)...
Taky mám občas ten pocit, že levnější hraje lépe

Jak říkávám už dlouho, především jde o sladění komponentů (když pominu ten nejdůležitější, akustiku)...
Nejdůležitější je kvalita nahrávkylubin píše:... když pominu ten nejdůležitější, akustiku...

...mezi poslechem... 

poslouchám na starejch krámech, spoustu jsem různě povyměnoval, prodal..
Yamaha CA1010
marantz SM800
Tannoy dual berkeley
Tesla NC500
Technics SLQ 310
Hud.nástroje - kytarové vintage kousky, nespořím dětem, ale nechám jim tohle
Sbírka LP za pár desítek? tisíc..
kabely nijak neprožívám, do ničeho nešahám
Yamaha CA1010
marantz SM800
Tannoy dual berkeley
Tesla NC500
Technics SLQ 310
Hud.nástroje - kytarové vintage kousky, nespořím dětem, ale nechám jim tohle

Sbírka LP za pár desítek? tisíc..
kabely nijak neprožívám, do ničeho nešahám
Naposledy upravil(a) vlad dne 30 črc 2016 18:23, celkem upraveno 1 x.
nejdůležitější je kvalita sexu, před poslechem a po poslechu