S HiFi jsem se seznamoval už od malička ,doma byl jako hlavní zdroj zvuku gramofon NC440 a k němu DIY zesilovač a reproduktory.
V průběhu 90.let se u mě vystřídalo spoustu přístrojů,ale postupem doby jsem zjistil,že vlastně neposlouchám hudbu,ale pouze dokola zvuk tříštěneho skla,co bylo na 8 cm testovacím CD z přílohy německého STEREA .Poté můj zájem o HiFi opadl,můj zájem se přesunul na PC a posléze na jiné aktivity(manželka + 2 krakeni ) a hudbu jsem poslouchal jen jako kulisu k jiné činnosti.
Nedávno jsem u dobrého známého slyšel,jak dokáže hrát gramofon a zájem o HiFi se obnovil ,s tím rozdílem,že už mě parametry co jsou na papíře a v testech různých časopisech nezajímají a zajímá mě,jestli mě hudba kterou slyším baví.
Na čem poslouchám,vím že to není nic moc,ale v panelákovém bytě ,s věčně pobíhajícíma dětičkama(krakeni 5+8 let)stejně to moc nejde

K zesílení mi slouží AVR Harman/Kardon AVR132 ,připojený na bedny Sony La Voce SS-A3J z doby,kdy Sony experimentovalo s bioceluózou

Gramofón je Thorens TD-280Mk2 s přenoskou Stanton 500Mk.3 hnaný přes DIY klon NADu PP-1.
Je jasné ,že skalním hifistům naskočí úsměv na tváři či spíš husí kůže,ale mi to vyhovuje (zatím

Plánovaný upgrade je nákup nové gramofonové přenosky a phono předzesilovače.