Velice zjednodušeně mohu říct, že na akcích (party, koncerty a festivaly - klubové, halové i pod širým nebem) pracuji již od roku 2001. Začal jsem jak už to tak bývá jako brigádník/bedňák a postupně se vypracoval až do role hlavního produkčního, promotéra menších akcí a v brzkém budoucnu i jako promotér těch velkých. Jako oddechovku i jako stagemanager a inspicient... Takže za sebou mám od techno halových akcí typu Orion Hall, Apokalypsa a Citadela, festivalů Mácháč, Hradhouse, Creamfields CZ, Magnetic festival, United Islands, Colours of Ostrava a Sázavafest, koncertů Elán, Uriah Heep, Scooter, Smokie, vystoupení DJ Tiesto, David Guetta či Paul Van Dykem až po práci v klubu Fléda a mnoha mnoha dalších již mnou zapomenutých akcí!
Každopádně co se děje teď, v roce 2014 mě čekají již za pár týdnu techno party APOKALYPSA konající se v pavilonu P na BVV, 14 dní na to koncertr s Parov Stelar Band také na BVV a v půlce května party Citadela opět s Paul Van Dykem! A letos na podzim 5 velkých koncertů Elán v ČR i SK a party APOKALYPSA... A kdo ví co bude ještě - především spolupráce na festivalech
Vždycky se těším na ta velká pódia, vizuální scénu a především na ta velká PA-čka, která mě neustále fascinují a díky tomu jsem stále na vážkách co je vlastně lepší "zvuk"??! Jen pro představu, posledních pár let máme na hlavních stage-ích především L'acoustics K1 sound system - ten je opravdu, ale opravdu hodně luxusní! Do toho se mě bije zážitek z PA-ček, které produkuje DB audiotechnik, který je oproti L'acoustics (hodně muzikální) více analytický s naprosto špičkovými basáky.