EAGLES poprvé v Praze!
EAGLES poprvé v Praze!
Konečně jsme se dočkali a Eagles budou 8.6. v Praze. Asi nemá cenu nic dalšího dodávat...jen to, že lístky jsou už k sehnání tady: http://www.sazkaticket.cz/Ticket/eventD ... d=19061104.
Re: EAGLES poprvé v Praze!
Takže se mi splnil sen, nedoufal jsem.
Tak již mám dva lístky, ty nejlepší již byly obsazené...
Taky uz mam 3 listky. Ty nejlepsi listky se do prodeje podle meho stejne nedostaly...a navic jsou dost drahe. Asi je treba si zvyknout, v USA staly listy na Eagles 200 USD. Ale urcite to bude stat za to
.
Také jdu chci je vidět na živo. Jedni z mých oblíbených kapel.
Nikdo jiný nepůjde ?
Listky jeste stale jsou, zvazuji, ze pojedu. Rozhodnu se zitra.
Už se nemohu také dočkat pondělka až je uvidím na živo.
to pytel : skoda ze se asi nepotkame, myslim, ze to bude prima koncert ... i kdyz je fakt, ze ja jsem se rozhodnul az dneska rano u snidane, ze pujdem 
Koncert byl pekny - i kdyz jsem az do konce nevydrzel, nicmene starousum to porad hraje .. nazvuceni me az tak idealni neprislo, ale to muze byt tim, odkud jsem koncert sledoval, pohled na "kotel fanousku" byl dobrej ...
tom
tom
-
merhaut
Odejít z Eagles? To je rouhání...
Já byl v sektoru 115 a tam to bylo parádní mono. Skvělá zvukařská práce s hlasitostí, na každý ze tří typů (líbezné songy, unplugged set, hutný rock) používali jiné nastavení - žádné hul ho nadoraz.
Já byl v sektoru 115 a tam to bylo parádní mono. Skvělá zvukařská práce s hlasitostí, na každý ze tří typů (líbezné songy, unplugged set, hutný rock) používali jiné nastavení - žádné hul ho nadoraz.
Prodavalo se nekde v prizemi treba to jejich posledni CD, nebo LP apod ??
-
merhaut
Tak tos přišel mimo jiné o Desperado... sektory jsou na mapě sedadel na www O2 arény... a jak jsi bezsektorově našel své sedadlo?
Večer sem hodím report.
Večer sem hodím report.
ja mam sve stale misto misto nahore v te kabince .. tedy ja znam cele roky arenu jen tak, ze vjedu do podzemnich garazi - pak do 3 patra vytah a prislusna kralikarna .... pouze na zahajeni a pred kolaudaci jsem mel moznost si to prolezt a do dneska me udivuje to dokonale technicke zazemi ....
byl ten prodej nekde v prizemku ?
byl ten prodej nekde v prizemku ?