John Scofield-Ostrava 24.11.2008

Kam se chystáte na živý poslech
Peer
Kontaktovat uživatele:

Re: John Scofield-Ostrava 24.11.2008

Příspěvek od Peer »

Musím říct, že jsem byl dost překvapený... Čekali jsme se ženou spíš jazzový večer
a na pódiu najednou řádila blues rocková smršť. Samozřejmě s jazzovými prvky ve hře na kytaru.
Ale stálo to opravdu za to. Bylo to GREAT!
John Scofield je výborný iluzionista. Ve svých kytarových plochách nás prováděl amazonskou džunglí, konaly se výlety do jiných světů nebo na cizí planety...
Hudbu držela výborná rytmika a klávesista čile sekundoval kapelníkovi...
Dobrá akustika a milá společnost přátel.
Jen Pašula mě bylo líto, že byl indisponovaný...
Bylo to tak Marku Levinsone? :)
Kde jsou fotky?

erca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od erca »

No, já mám dost rozporuplné pocity a asi je to tím, že jsem taky čekal úplně jinou muziku. Tady jsou nějaká fota.¨

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Ano musím souhlasit s Peerem, výborný koncert. Scofield se ukázal tak jak jsem si ho představoval, výborný kytarista, který svou hru pěkně prožívá (mimika tváře). Akustika malého loutkového sálu KD v Ostravě je opravdu dobrá, takže koncert byl opravdu zážitkem. Mně trošku vadilo příliš použitých samplerů v půlce koncertu, ale patří to k předvedení kytaristova umění. Nštěstí to trvalo jen chvilku.
Jinak pěkný zážitek.
To Peer: Fotky jsem včera stáhnul z foťáku, ale nestíhám je sem vložit. Včera od 5:00 do 16:30 v práci, od 17:00 hodin hokej (Vítkovice-Třinec), nějak se to vymklo, takže ještě prodloužení a doma jsem byl ve 21:00 hodin. Měl jsem toho dost, takže vana a postel. Fotky, ale jsou jen z kompaktu a z dálky.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Nějaké fotky z koncertu, nějaké už tady vložil Erca. Tak jen několik kousků, nic moc kvalita, protože compact z velké dálky neudělá žádné zázraky. Není nad to mít zrcadlovku s objektivem a nechat paměťovku doma :lol:.
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Po koncertě jsme zašli ještě do hospůdky abychom probrali zážitky. A tady je vidět podle smajlíků jak se to komu líbilo, Pasule promiň :lol: :lol: :lol:.
Obrázek

Rigo "tak kde jsou s tím pivem :?:"
Obrázek

Marod Pasul "chlapi nelejte to pivo z voken, podívejte se jak vypadám :!:"
Obrázek

Jen je škoda, že jsme se po koncertě už nesetkali s Petrem5. Nějak jsme se u šaten nemohli najít. Petře5 jak se to líbilo Tobě s kolegou?

Petr 5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Petr 5 »

RIGO,MARK LEVINSON,PEER,PASUL *2thumbsup*

Ahoj kluci , omlouvám se za menší proluku ,ale po prvé v životě se mě sesypal na 2dny WINDOWS ,nějaké viry , které už jsou naštěstí pryč.
Takže k samotnému koncertu , akustika sálu velmi dobrá , hráčské seskupení výborné.
Dojmy z koncertu byly veliké , ale až na druhý den mě běhali hlavou myšlenky , jak krásně a ladně utekly téměř 2 hodiny tohoto Blues - jazzového koncertu.
Velice nás zaujal Jon Cleary , který ovládal hru na klávesy , hammondky, kytaru a ještě bravurně zpíval.U Johna Scofielda jsem pochopil , co vše jde vyloudit z el.kytary....

Pokud bude ještě někdy příště , jdeme znovu , vstupenky 400 Kč = dobrá investice *palec*

Byl jsem rád , že jsem po dlouhé době ikdyž krátce pokecal s Rigem (fajn chlápek) , který nás spotřebitele může vždy obohatit o spoustu skvělé hudby s minulosti i součastnosti.S Rigem se znám již delší dobu a musím všem doporučit jeho studio , ve kterém je vždy co k vidění a hlavně ke slyšení.
Taktéž jsem rád , že jsem poznal zatím jen letmo nové tváře tohoto fora : MARKA LEVINSNA ,PEERA,PASULA :D
S MARKEM A DZYANEM již máme v sobotu uspořádaný poslechový session v Ostravě, už se moc těším , bude o čem povídat , testovat , porovnávat a určitě , čas bude náš nepřítel... :cry:
Amarock Studio | Naim Studio

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

To mě, hoši, mrzí, že nemám v sobotu čas. Hned bych přijel...

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Na nějaký čas postnu krátké video zaslané Markem Levinsonem z dané akce: ZDE

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Díky Rowingu *klanimse*,
chtěl jsem jen, aby si mohli všichni udělat představu jaké to bylo. Není to nic moc, ale řekne to víc než fotka.

Odpovědět