RIGO,MARK LEVINSON,PEER,PASUL
Ahoj kluci , omlouvám se za menší proluku ,ale po prvé v životě se mě sesypal na 2dny WINDOWS ,nějaké viry , které už jsou naštěstí pryč.
Takže k samotnému koncertu , akustika sálu velmi dobrá , hráčské seskupení výborné.
Dojmy z koncertu byly veliké , ale až na druhý den mě běhali hlavou myšlenky , jak krásně a ladně utekly téměř 2 hodiny tohoto Blues - jazzového koncertu.
Velice nás zaujal Jon Cleary , který ovládal hru na klávesy , hammondky, kytaru a ještě bravurně zpíval.U Johna Scofielda jsem pochopil , co vše jde vyloudit z el.kytary....
Pokud bude ještě někdy příště , jdeme znovu , vstupenky 400 Kč = dobrá investice
Byl jsem rád , že jsem po dlouhé době ikdyž krátce pokecal s Rigem (fajn chlápek) , který nás spotřebitele může vždy obohatit o spoustu skvělé hudby s minulosti i součastnosti.S Rigem se znám již delší dobu a musím všem doporučit jeho studio , ve kterém je vždy co k vidění a hlavně ke slyšení.
Taktéž jsem rád , že jsem poznal zatím jen letmo nové tváře tohoto fora : MARKA LEVINSNA ,PEERA,PASULA
S MARKEM A DZYANEM již máme v sobotu uspořádaný poslechový session v Ostravě, už se moc těším , bude o čem povídat , testovat , porovnávat a určitě , čas bude náš nepřítel...