Koncert KABÁT

Kam se chystáte na živý poslech
gabik
Kontaktovat uživatele:

Re: Koncert KABÁT

Příspěvek od gabik »

Ja bych si dovolil nesouhlasit, ze kvalita zuvuku neni dulezita. Kdyz je zvuk dobrej, tak to nikdo neresi. Kdyz je ale spatnej, ba az na hovno, tak je nastvanejch spousta lidi. Sousta lidi, co se hifi nijak nezabejva, neni schopna popsat jak by mel dobrej zvuk vypadat, za to ale slysej, ze neslysej housle nebo ze je to urvany apod. Osobni zkusenost s chozenim na ruzny koncerty od malejch kultasu, po velky haly a open air koncerty, s ruznejma lidma s ruznym stupnem postizeni audiofilii. Ja osobne uz nikdy nepujdu na Iron Maiden, pred par lety me malem z toho jejich zvuku upadly usi. Je to imagy a pristupu kabely. Kdyz halt chtej mit zvuk na hovno, tak ja jim svy prachy za listek nedam (nikomu) a cas povenuju necemu uzitecnejsimu.

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

gabik:
myslím, že se všichni shodujeme na tom, že kvalita zvuku JE důležitá. Jen to většina lidí moc neřeší, protože JSOU na své oblíbené kapele a užíjí si to i ve slabším provedení. Skupina těch, kteří při tom vnímají kvalitu zvuku je vždy v menšině, pokud se ovšem nejedná o zjevný průser. Dělal jsem nějakou dobu bedňáka a i my mezi sebou jsme většinou nerozebírali kvalitu zvuku, ale hlavně jestli ti muzikanti hráli dobře a jestli je to bavilo, jestli nás to strhlo. Zvuk jen v případě, když už to bylo fakt zlý.
Dnes už zvuk vnímám daleko kritičtěji a akorát mi to občas kazí dojem z koncertů, jelikož bych furt něco vylepšoval. ;)
Některý kapely hrajou dvacet let a koncerty neumí, jiný holt maj skoro každej super. Třeba Pearl Jam mají pokaždý dost průměrnej zvuk a přece je ten koncert skvělej...
je to holt těžký

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

drfish:
Souhlas, ja mluvil o tech pruserech. Na Pearl Jam jsem nikdy nebyl, se divim, ze zrovna oni maj spatnej zvuk, si budu musit pujcit nejaky CD :).

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

Gabik . . . jestli tvoje "Ja bych si dovolil nesouhlasit, ze kvalita zvuku neni dulezita" byla reakce na mě, tak pozor *taktone* ...já napsal, že kvalita zvuku "nebude nikdy nedůležitá" ! Takže si rozumíme ;)

gabik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabik »

PtrD: To byla reakce na oba, ale priznam ze, jsem cetl "nebude dulezita" a i ted jsem si musel hodne poposednout :D.

PetrD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetrD »

V životě bych si nedovolil napsat, že kvalita zvuku není důležitá :o ;) Přes 30 let se s tím "trápím" :?

Odpovědět