Lábusovky

Kam se chystáte na živý poslech
DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: Lábusovky

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tak co, jede někdo?

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Kurna fakt mně to láká.Uvidíme jak na tom budu zítra.

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Já se pořád rozmýšlím :? Nepojede někdo na akci přes Rakovník že bych se svezl.
díky

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

V loni za 250,letos za 200,-kč.I za 500,-je to zadara...Třeba tam přivoláme jaro a zima půjde už konečně do p....e!!! :lol: :lol: :lol:

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Rakovník -Louny 36km.To je za rohem. :shock:

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Ale jo ale když pojedu autem tak si budu moct dát jedno dvě pivka a mám útrum abych mohl v klidu pak řídit domu :? Klidně bych se z někým i za úplatu radši svezl. Proto ten dotaz jestli někdo nepojede autem přes Rakovník :mrgreen:

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Já si povolal syna ze studií.Tak mám mobilitu zajištěnu ;) .Aspoň teda doufám.

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

LÁBUSOVKY — 49th Lábus Birthday party = 20. ročník!
sobota 30. 3. 2013 18:00 - neděle 31. 3. 2013 5:55
Dobroměřice, ČR Kulturní dům - všechny prostory
200 Kč
Sobota - Line up:
Profilový obrázek SLUM
SLUM
rockPraha
19:00
Kapela "Hally Belly" (nemá profil na Bandzone.cz)
Hally Belly
Praha, Česká Republika
20:00
Kapela "Fiction" (nemá profil na Bandzone.cz)
Fiction
Praha
21:30
Kapela "Plus naši" (nemá profil na Bandzone.cz)
Plus naši
Chomutov
23:00
Kapela "Echt!" (nemá profil na Bandzone.cz)
Echt!
Praha, Česká Republika
0:30
Profilový obrázek Umělá Hmota
Umělá Hmota
rock-alternativePraha, D.C.
2:30
Info o akci:
Jubilejní ročník narozeninových oslav šéfa vydavatelství Guerilla Record a ředitele divadla Lounech, Vladimíra "Lábuse" Drápala.
Výčet kapel je totožný s úvodním koncertem v roce 1993, leč jejich sestavy už -bohužel- nikoliv. - PLUS NAŠI se sejdou jen pro tento jeden večer a jako speciální host zahrají i FICTION!

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Takže to vypadá, že se zúčastním i s kolegou reprodestruktorem. Zítra dorazíme. Pojedu dodávkou, naházím tam peřiny a matrace, a vyspíme se když tak ve voze. Bude to trochu hardcore, ale zažili jsme v tom autě už i nižší teploty. *2thumbsup*

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Vypadá to že pojede i Hans1983.Kontakt na mě máte v sz ale kdyby tak můj tel. 777275742 Na sobě černé triko P.I.L Bude tam dost lidí,tak buď volat(pokud to půjde) nebo sms.Možná budu mít stůl hned u dveří v pravo na sále.Jedu s klukem a jeho babou.Oba studují na Karlově univerzitě na lékaře tak to budeme mít se vším komfortem.A vemte si 30,-kč na poplatek lékaři :lol: :lol: :lol:

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Hele tak já asi teda přijedu jak doktor v SAABu ;-) Ale pokud byste mi někdo kdo jedete nabídl odvoz zlobit se nebudu :P

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Můžeš spát s náma v autě, tam se tři vejdem :lol: Budu mít na sobě tročko s nápisem Explore a obrázkem jedoucího vlaku. Zdar na místě. *2thumbsup*

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Hans1983 »

Děkuji Drvoštěp a drfish a jeho kamarádovi za skvělou společnost na akci Lábusovky *2thumbsup*

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Tak to jsem rád že se ti to líbilo.Ještě počkáme co na to drfish.Pro mě je nezapomenutelný zážitek když vystupovala Vyžvejklá Bambule a ty ses ládoval smažákem.To byl od tebe hard core *2thumbsup*.Teď jsi poznal underground a ještě tě pozvu na dobrej punk rock.Člověk musí poznávat nové styly :idea: .No, já dojel domu v 6h ráno, prospal se 3hodinky otevřel bednu plzeňského a táhnu dál.Včera mladí nevydrželi se mnou krok a šli spinkat... :lol: :lol: :lol: .Tak co chlapci příští rok ve stejnou dobu??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Končím,táhnu dál :arrow:

drfish
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od drfish »

Tak ten báječný přesun v čase se opravdu povedl. Untergrundový večírek v kulturáku naplněném máničkami pařícími jako zamlada neměl chybu. Začátek byl vyloženě kytarový, pak přišla ale změna. Skvělé vystoupení Fiction navodilo psychotropní atmosféru, kterou rozředil až radikální balet Vyžvejklá bambule na hudbu z filmu Hair. Inspirace Vlasy byla tak silná, že umělci přišli na pódium nazí, počali si stříhat vlasy a posléze i pubické ochlupení, které foukali teatrálně do publika. V jejich stavu jsem se bál, že si ho ti kadeřníci omylem ustříhnou. Vše se ale obešlo bez krve. Karel Malík a jeho ECHT! opět nezklamali a rozjeli to do plnejch,a i přes požité omamné látky dokázali držet tempo s mírnými výpadky až do konce. Pak už jsme šli spát, únava a pivka si vybraly daň. Noc přečkaná na podlaze mé dodávky jen podtrhla celkovou atmosféru akce. Ráno jsme se vrátili do kulturáku a dali si tam ještě snídani. Hodnotím jako vynikající akci, která mi zase rozšířila obzory a díky Drvoštěpovi za pozvání a jemu i Hansovi za příjemný pokec. *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*

Odpovědět