Lábusovky
Lábusovky
Další, předjubilejní ročník (příští rok to bude 20 let od prvního „ročníku!), LÁBUSovek na obzoru!!
Konkrétně tradiční zahájení undergroundové plesové sezony (48.) LÁBUS BIRTHDAY proběhne v sobotu 24. března od 17:00 hodin v kulturáku v Dobroměřicích (cca 500 m za Louny směrem na Most).
První kapela se chopí nástrojů úderem 18 hodiny a pak už se to bude mydlit až do rána.
Pořadí (s orinetačními časy):
18:00 JIŘÍKOVO VIDĚNÍ
19:00 (Zelího) BISSEXT II.
20:30 FICTION
22:00 PÍČA
23:30 PŮLNOC
01:30 UŽ JSME DOMA
03:00 FLOWER COVER
Ale teď ty úplně nejdůležitější informace:
- točí se Budvar - desítka (22,-) dvanáctka (30,-) a černé (27,-) - a to do skla!
- teplé jídlo bude po celou (do 24 hodin kompletní menu, pak sekačka a párek)
- hospoda je otevřená non-stop, bonusem je ranní česnečka
- v prodeji naleznete (takřka) kompletní produkci Guerilla Records
- kdo usne na stole, bude vzbuzen až ráno
- mění se letní čas, ve 2:00 se posouvá na 3:00, takže si nerozbijte ciferníky
ODJEZDY směr:
Praha (5:52, 6.00, 6:24), Most, Bílina, Teplice (4:27, 5:27), Litoměřice (4:27, 6:33), Rakovník (5:36, 7:39), Chomutov (5:27) hodin.
Vstup: 250,- Kč
Buďte vítáni!!
Vřelý Lábus
www.guerilla.cz
Konkrétně tradiční zahájení undergroundové plesové sezony (48.) LÁBUS BIRTHDAY proběhne v sobotu 24. března od 17:00 hodin v kulturáku v Dobroměřicích (cca 500 m za Louny směrem na Most).
První kapela se chopí nástrojů úderem 18 hodiny a pak už se to bude mydlit až do rána.
Pořadí (s orinetačními časy):
18:00 JIŘÍKOVO VIDĚNÍ
19:00 (Zelího) BISSEXT II.
20:30 FICTION
22:00 PÍČA
23:30 PŮLNOC
01:30 UŽ JSME DOMA
03:00 FLOWER COVER
Ale teď ty úplně nejdůležitější informace:
- točí se Budvar - desítka (22,-) dvanáctka (30,-) a černé (27,-) - a to do skla!
- teplé jídlo bude po celou (do 24 hodin kompletní menu, pak sekačka a párek)
- hospoda je otevřená non-stop, bonusem je ranní česnečka
- v prodeji naleznete (takřka) kompletní produkci Guerilla Records
- kdo usne na stole, bude vzbuzen až ráno
- mění se letní čas, ve 2:00 se posouvá na 3:00, takže si nerozbijte ciferníky
ODJEZDY směr:
Praha (5:52, 6.00, 6:24), Most, Bílina, Teplice (4:27, 5:27), Litoměřice (4:27, 6:33), Rakovník (5:36, 7:39), Chomutov (5:27) hodin.
Vstup: 250,- Kč
Buďte vítáni!!
Vřelý Lábus
www.guerilla.cz
Re: Lábusovky
Jede někdo?
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi potvrdil Bahnous aka Blabolil,že tam jede.Já bohužel nemohu a mrzí mne to,byl jsem tam před několika lety a bylo to fantastický,zrovna tam hrály Špinavý nádobí a Jirka Kříž zpěvák tam vytáčel lábuse tím,že totálně na šrot se tam mlátil mikrofonem do hlavy,Lábus byl donucen vypnout elektriku,ale jinak výbornej mejdan. 
Pokud mě manželka
pustí tak podám hlášení.

Tak podávám hlášení,manželka mě pustila i se synem.Atmosféra byla super,styl jakoby starých nedělních čajů.Muzika dobře ozvučena,pivo dobře vychlazeno.Nepřijel band Fiction z důvodu nemoci zpěvačky.Ale zastoupil band MCH trio barda Chadimy.Laťka vysoce nasazená.Pecka večera, Půlnoc-klasika která neomrzí.Pak ale přišli na řadu Už jsme doma a bylo vymalováno..Husí kůže po celém těle,zvuk super.Nasazení kapely neskutečné.Opilé máničky se probrali k posledním pokusům o pogo a začala smršť jejich pecek.Prostě Lábusovky jak mají být.Sorry za styl příspěvku ,ještě popíjíme a vzpomínáme....Už se těším na příští rok.
Rok se s ro(c)kem sešel a máme tu 30.3 2013- 20 výročí Lábusovek.http://bandzone.cz/akce/300059
Já osobně silně koketuju s myšlenkou, že bych vyrazil. Lákají mne Fiction a Echty zbožňuju. Že bych si vzal dodávku, pořádně se vykropil a přespal v autě na místě konání. 
hmm chlapi to mám asi 25km do domova 
No a kde je problém??? V pátek sem hodím tel.číslo a v sobotu se budeme hledat... 
Ještě přemejšlím jestli tam jet autem a nějak tam zůstat nebo se třeba sněkym svézt, ale otázka pak kde přenocovat 
Přenocovat? Akce je od 18h do rána než zakokrhá první kohout.Peníze na nákup nosičů(Lp,cd)a piva nutné. 
Vypadá to, že už mám odvoz i přespání, takže teď už jen odbourat tu únavu z předvčerejší Vinné noci a nabrat energii na další víkend... 
Takže v pátek,nejpozději v sobotu výměna čísel... 
Oukej, asi sebou vezmu toho kolegu, co odpálil bedny na tom třídenním večírku (viz vlákno oprava reprobeden)