O2 aréna vs nejen Ennio Morricone

Kam se chystáte na živý poslech
zabiny007

Re: O2 aréna vs nejen Ennio Morricone

Příspěvek od zabiny007 »

JJ, souhlas, angažovanosti a antitrampismu tam bylo opravdu přespříliš, ale to mi nemohlo zkazit zážitek ze skvělé show...
Jen jsem si říkal, co by se dělo, kdyby některá naše hvězda během koncertní show na velkoplošných projekcích zobrazovala Zemena/Babiše/Kalouska/Okamuru (dosaď libovolně) s mikropenisem, s prasečím tělem apod...

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

No jo no, ono říkat v jeho pozici - vy nejste boháči, já také ne, je trošku zvláštní :-) Ale aspoň tepe do věcí, do kterých tepat člověk má. Skvělej koncert. No a za mě, antitrampismu není nikdy dost :-) Vždyť se podívejte u nás kolem sebe...

tda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tda »

Tak já vám nevím. Stěžovat si na aktivismus u Waterse je jako jít ven když venku prší a brblat ze jsem mokrej.
Koncert jsem tentokrát nedal, třeba příště ... jestli ještě nějaké bude.
PS: jeho poslední album je fakt skvělý

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

zabiny007 píše:
28 dub 2018 02:23
Jen jsem litoval ty na ploše pod továrnou, že v druhé půlce měli zážitek poloviční...
To bych neřekl, byl jsem tam, ne sice úplně pod továrnou, a vizuální zážitek byl super.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

WaVe_99 píše:
28 dub 2018 11:30
No jo no, ono říkat v jeho pozici - vy nejste boháči, já také ne, je trošku zvláštní :-) Ale aspoň tepe do věcí, do kterých tepat člověk má. Skvělej koncert. No a za mě, antitrampismu není nikdy dost :-) Vždyť se podívejte u nás kolem sebe...
Já teda nevím, ale kritizovat něco zvenčí? V USA nežiju, tak Trumpa nekritizuju, protože všechny info jsou nějakým způsobem zkreslený a modifikovaný. Média Ti to podaj tak, jak chtějí. Snažím se hodnotit věci podle osobní zkušeností ... Protiválečně jo, jasně .... ale islamizace??? A proč teda neměl v kapele jedinýho kolorowyho???? :o :o :o

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

merhaut píše:
28 dub 2018 03:18
Watersovi by mohl major Šebek svěřit nástěnku bez obav. Salonní levičák nezklamal.
Esi von ten Gilmour není zase pravičák *2thumbsup* :D

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od overgrounder »

Ještě ke zvuku, seděli jsme úplně nahoře naproti pódiu,po prvním songu jsem si říkal, že je to fakt katastrofa. Pak to zvukaři srovnali, ale pořád se to nemohlo vyrovnat The Wall z loňska, kdy jsme seděli prakticky na stejném místě. Druhá půlka byla boží, na tu továrnu jsme čuměli jak z jara, prostě pecka! Vynikající koncert, pásmo z Animals fakt potěšilo, I když bylo jasné a účelové, proč zaznělo.
Další věc ženské vokály. Když srovnám The Great Gig v podání vokalistů od Gilmoura z Pompejí, ani náhodou se ty dvě holky včera nechytaly. Čímž netvrdím, že by nestíhaly, prostě konkretně tahle skladba je pro mne etalon pro určení, zda to zazpíval někdo z jiné planety (myšleno v dobrém) nebo někdo standardně odzpíval. Možná jim mohli zvukaři víc přidat, nevím, nahoře to nebylo na mráz po zádech.
A ještě jeden postřeh, Roger už zdaleka nedává zpěv třeba jako loni. Hodně partů za sebe nechal zpívat ostatní. Nutno to přičíst k dobru a za to smekám. Přiznal si to...
Jinak skvělý zážitek, až tedy na ty mobilsty...

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

No, misto v hale bohuzel hraje roli to je jasny :-( Ja mel stani pod podium, v prvni polovine jsem byl v cistem stredu a v druhe uplne vepredu u podia vlevo. Zvuk jak kristal, fakt skvely. Dnes jdu znova, nevydrzel jsem a povedlo se sehnat listky :-)

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

lidumil píše:
28 dub 2018 12:49
WaVe_99 píše:
28 dub 2018 11:30
Já teda nevím, ale kritizovat něco zvenčí? V USA nežiju, tak Trumpa nekritizuju, protože všechny info jsou nějakým způsobem zkreslený a modifikovaný. Média Ti to podaj tak, jak chtějí. Snažím se hodnotit věci podle osobní zkušeností ... Protiválečně jo, jasně .... ale islamizace??? A proč teda neměl v kapele jedinýho kolorowyho???? :o :o :o
Média? Precti si Trumpův twitter. Na to, aby člověk posoudil, že je ten idiot prase nepotřebuje žít v USA. Stačí mu základní znalost angličtiny a Google...

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

No .... to mi přijde hodně povrchní .... ale když Ti to stačí .... Idiot??? Prase??? Hm???

overgrounder
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od overgrounder »

"Mami, měl bych důvěřovat vládě...Ani hovno!"
Tesat do kamene...Trump neTrump!

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

No co jsme si zvolili, to máme ..... A protože tady žiju a tak trochu to znám a dělám si úsudek sám, tak tohle platí. Jen bohužel už skoro 30 let. O době před tím se nezmiňuju .....

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

lidumil píše:
28 dub 2018 17:34
No .... to mi přijde hodně povrchní .... ale když Ti to stačí .... Idiot??? Prase??? Hm???
Precti si jeho komunikaci na twitteru. To je oficialni kanal, kterym se prezentuje. To, co jsem tam cetl ja, me staci, abych ho oznacil jako dobytka. Moznost B je, ze je to PR hra pro nejhloupejsi volice. Coz by nic nemenilo na tom, ze je to dobytek :-)

WaVe_99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WaVe_99 »

Ale zpet k hudbe :-) Byl jsem dnes podruhe, tentokrat jsem nestal pod podiem, ale sedel v sektoru 101, cca stred haly, 13 rada. Zvuk vybornej. Ty lidi, ktery ma Waters kolem sebe, vedi co delaj :-) Kez by to tak bylo vzdycky.

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

WaVe_99 píše:
29 dub 2018 01:21
lidumil píše:
28 dub 2018 17:34
Precti si jeho komunikaci na twitteru. To je oficialni kanal, kterym se prezentuje. To, co jsem tam cetl ja, me staci, abych ho oznacil jako dobytka. Moznost B je, ze je to PR hra pro nejhloupejsi volice. Coz by nic nemenilo na tom, ze je to dobytek :-)
No comment .... viz výše

Odpovědět