Rolling Stones - Praha Letiště Letňany 4.7.2018
Re: Rolling Stones - Praha Letiště Letňany 4.7.2018
Ramones:Je zřejmé že hudbě vůbec nerozumíš. To co předvádí Keith a Ron je paráda.
jak ti pise ZDENY to je rock show nebo roc'n'roll cirkus , jeden jde na rock show party lovit třeba matrace a druhej jde na pout narvat do sebe co nejvic piva.... na obojích vyhrava nejaka particka a na obojích je to jen urcita kulisa
ps nejsem stones genaration , nejsem jejich fan , nicmene jsem take na tom cirkuse byl a byly tam fakt dobry matrace , a to když pujdu na nejakyho super hyper Caruso & co do Scala tak jako tam blowjob se konat nebude, tak asi tak
Hm .... A taky tam jde občas někdo kvůli hudbě.
Jo, draku o tom ty masovky jsou. Verim, ze pro priznivce rs to byl zazitek, ale nemala cast tam byla jen ze zvedavosti, aby mohla hodit na fb, ze tam byli take, stejne jako jindy, kdyz byli s bandou na kabatech. A ten les mobilu, to je take vypovidajici. Pro podobne je zazitek z hudby az na dalsim miste... Tyhle masove akce pro vnimajici posluchace nejsou. Za sebe mohu napsat, ze navstevuji koncerty cca do 2tis kapacity salu nebo kluby. Ale jak rikam, akce to byla monstrozni a atmosfera odpovidajici. A hudbe muze rozumet i ten, kdo rs nesnese poslouchat 
Něco na tom bude. Na Stouny jel např. můj šéf, který mi vystrašeně sděloval, že dostal lístek od syna. A to se těžko odmítá. Pak už stačí si nastudovat jména Jagger a Richards a hurá na mega vystoupení.
nevim co to je s "BANDOU NA KABATECH" něco jako s "clique lovit matrace??" hele ja i když na to opticky nevypadam, mam v pasu napsano 1958 rok narozeni a byl jsem tam take s dcerou (34) a na facebook ja nejsem , ja jsem tich jejich shows zazil mnoho je to takova nostalgie a pro mne motivace ze ty stary pastiky mají velikost kalhot 29/30 a ja dneska 31 (mival jsem take 29) Plne s tebou souhlasim ze v tech mensich prostorach je to prijemnejsi a není pak problem odskocit na parking vohnout groupie ale at si na "whiskey go go" nebo na stadionu porad je to jen rock and roll. Jedine co musim k te show dodat je , ze to v dnesni době hraje potichu, je mi lito dnesnich teens, ze nepoznají co je to "louder than hell" soundRamones píše: ↑06 črc 2018 12:08Jo, draku o tom ty masovky jsou. Verim, ze pro priznivce rs to byl zazitek, ale nemala cast tam byla jen ze zvedavosti, aby mohla hodit na fb, ze tam byli take, stejne jako jindy, kdyz byli s bandou na kabatech. A ten les mobilu, to je take vypovidajici. Pro podobne je zazitek z hudby az na dalsim miste... Tyhle masove akce pro vnimajici posluchace nejsou. Za sebe mohu napsat, ze navstevuji koncerty cca do 2tis kapacity salu nebo kluby. Ale jak rikam, akce to byla monstrozni a atmosfera odpovidajici. A hudbe muze rozumet i ten, kdo rs nesnese poslouchat![]()
PS. když jsi jako RaMONES, ja mam JBL speakers co se pouzivaly v max kansas v 70s. (udajne jsou pochcany od dee dee) ja to koupil v 80s na auction když ten lokal zaviraly.
na ty stadiony jak tam beha 22 typku po trave chodi statisice a i když slovo sport je to nejsprostsi co znam bych nikdy ani v nejdivocejsim snu nerekl ze to stoji za kupu sracek. tomu se říká zit a nechat zit (demokracie) preji krasny weekend, gabba gabba hey!!!
Dracku 
Me moje JBL nastesti neocural ani nas pes... Zivot mu byl milejsi
Me moje JBL nastesti neocural ani nas pes... Zivot mu byl milejsi
co ty vis, pokud je to nad 1998 tak si muzes byt téměř sichr ze to pochcal zase bubak v mexico. to si nevyberes, ja preferuji u tohodletoho haraburdi když to ma historii , bez historie to jde cenove dolu s historii opacne , stejne jako u toho stones rock show jedine co se pocita je pouze koncovy výsledek.
Hošánkové, smiřte se s tím, že to nejpodstatnější v rockové hudbě se událo v letech šedesátých (kdy jste nebyli ještě na světě nebo jste za sebou tahali na provázku kačera), a mezi ty nejvýznamnější patřili vedle Beatles právě Rolling Stones. Všechno, co v oblasti popu a rocku následovalo, byly už jen variace na dříve dané téma.
Já se jen divím, že se již beztak dost bohatým staříkům chce ještě házet perly sviním ......
Já se jen divím, že se již beztak dost bohatým staříkům chce ještě házet perly sviním ......
Každý máme prostě jiný měřítka. Ale RS v klubu neuvidíš.Zatím.Klubový koncerty jsou moc fajn viděl jsem v nich řadu "legend".
Ramones:Jestli tomu co hrají Ron a Keith říkáš vydrnkavaní pár tónů tak pak fakt s tebou není o čem. No flame.
Ramones:Jestli tomu co hrají Ron a Keith říkáš vydrnkavaní pár tónů tak pak fakt s tebou není o čem. No flame.
Naposledy upravil(a) lidumil dne 06 črc 2018 20:55, celkem upraveno 1 x.
Zbytecne se cilis, koukal jsem na par desek, co doma poslouchas a mame mezi nimi par spolecnych kobylek, takze az na ty stouny jsi u mne v pohode. Peace
Ale to se pleteš, nečílím se, jen nerozumím tomu vydrnkávání pár tónů.
Mimochodem RS taky nejsou mí top,ale poslouchám je - občas - a to,co předvádí v tomhle věku.... Byl jsem i na AC/DC,které poslouchám ještě míň jen pro to,abych je slyšel na vlastní uši.... tam to taky není o vydrnkávání ...
Mimochodem RS taky nejsou mí top,ale poslouchám je - občas - a to,co předvádí v tomhle věku.... Byl jsem i na AC/DC,které poslouchám ještě míň jen pro to,abych je slyšel na vlastní uši.... tam to taky není o vydrnkávání ...
Víc (hnědých) pruhů na trenýrkách, víc rozjetý na pódiu
.