Rolling Stones - Praha Letiště Letňany 4.7.2018

Kam se chystáte na živý poslech
lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Rolling Stones - Praha Letiště Letňany 4.7.2018

Příspěvek od lidumil »

Ramones:Je zřejmé že hudbě vůbec nerozumíš. To co předvádí Keith a Ron je paráda.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

Ramones píše:
05 črc 2018 17:06
Zdeny píše:
05 črc 2018 15:36
Ramones: zkus se zamyslet, proč lidé nakoupili miliardy jejich LP, CD a v minulosti kazet. myslíš, že kvůli tomu, jak vypadají??? Já myslím, že kvůli hudbě....
Hudbe? Chtel jsi napsat asi textum, proflaklym zpusobum zivota atd. Vydrncavani par tonu hudbou dle maho gusta neni. Jejich zvuk je mi vrcholne neprijemny. Neupiram, ze jsou legendou, ale ne pro mne 🤗
jak ti pise ZDENY to je rock show nebo roc'n'roll cirkus , jeden jde na rock show party lovit třeba matrace a druhej jde na pout narvat do sebe co nejvic piva.... na obojích vyhrava nejaka particka a na obojích je to jen urcita kulisa
ps nejsem stones genaration , nejsem jejich fan , nicmene jsem take na tom cirkuse byl a byly tam fakt dobry matrace , a to když pujdu na nejakyho super hyper Caruso & co do Scala tak jako tam blowjob se konat nebude, tak asi tak

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Hm .... A taky tam jde občas někdo kvůli hudbě.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Jo, draku o tom ty masovky jsou. Verim, ze pro priznivce rs to byl zazitek, ale nemala cast tam byla jen ze zvedavosti, aby mohla hodit na fb, ze tam byli take, stejne jako jindy, kdyz byli s bandou na kabatech. A ten les mobilu, to je take vypovidajici. Pro podobne je zazitek z hudby az na dalsim miste... Tyhle masove akce pro vnimajici posluchace nejsou. Za sebe mohu napsat, ze navstevuji koncerty cca do 2tis kapacity salu nebo kluby. Ale jak rikam, akce to byla monstrozni a atmosfera odpovidajici. A hudbe muze rozumet i ten, kdo rs nesnese poslouchat 😁

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Něco na tom bude. Na Stouny jel např. můj šéf, který mi vystrašeně sděloval, že dostal lístek od syna. A to se těžko odmítá. Pak už stačí si nastudovat jména Jagger a Richards a hurá na mega vystoupení.

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

Ramones píše:
06 črc 2018 12:08
Jo, draku o tom ty masovky jsou. Verim, ze pro priznivce rs to byl zazitek, ale nemala cast tam byla jen ze zvedavosti, aby mohla hodit na fb, ze tam byli take, stejne jako jindy, kdyz byli s bandou na kabatech. A ten les mobilu, to je take vypovidajici. Pro podobne je zazitek z hudby az na dalsim miste... Tyhle masove akce pro vnimajici posluchace nejsou. Za sebe mohu napsat, ze navstevuji koncerty cca do 2tis kapacity salu nebo kluby. Ale jak rikam, akce to byla monstrozni a atmosfera odpovidajici. A hudbe muze rozumet i ten, kdo rs nesnese poslouchat 😁
nevim co to je s "BANDOU NA KABATECH" něco jako s "clique lovit matrace??" hele ja i když na to opticky nevypadam, mam v pasu napsano 1958 rok narozeni a byl jsem tam take s dcerou (34) a na facebook ja nejsem , ja jsem tich jejich shows zazil mnoho je to takova nostalgie a pro mne motivace ze ty stary pastiky mají velikost kalhot 29/30 a ja dneska 31 (mival jsem take 29) Plne s tebou souhlasim ze v tech mensich prostorach je to prijemnejsi a není pak problem odskocit na parking vohnout groupie ale at si na "whiskey go go" nebo na stadionu porad je to jen rock and roll. Jedine co musim k te show dodat je , ze to v dnesni době hraje potichu, je mi lito dnesnich teens, ze nepoznají co je to "louder than hell" sound
PS. když jsi jako RaMONES, ja mam JBL speakers co se pouzivaly v max kansas v 70s. (udajne jsou pochcany od dee dee) ja to koupil v 80s na auction když ten lokal zaviraly.
na ty stadiony jak tam beha 22 typku po trave chodi statisice a i když slovo sport je to nejsprostsi co znam bych nikdy ani v nejdivocejsim snu nerekl ze to stoji za kupu sracek. tomu se říká zit a nechat zit (demokracie) preji krasny weekend, gabba gabba hey!!!

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

Dracku 😁
Me moje JBL nastesti neocural ani nas pes... Zivot mu byl milejsi 🤗

DRACK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRACK »

co ty vis, pokud je to nad 1998 tak si muzes byt téměř sichr ze to pochcal zase bubak v mexico. to si nevyberes, ja preferuji u tohodletoho haraburdi když to ma historii , bez historie to jde cenove dolu s historii opacne , stejne jako u toho stones rock show jedine co se pocita je pouze koncovy výsledek.

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Hošánkové, smiřte se s tím, že to nejpodstatnější v rockové hudbě se událo v letech šedesátých (kdy jste nebyli ještě na světě nebo jste za sebou tahali na provázku kačera), a mezi ty nejvýznamnější patřili vedle Beatles právě Rolling Stones. Všechno, co v oblasti popu a rocku následovalo, byly už jen variace na dříve dané téma.

Já se jen divím, že se již beztak dost bohatým staříkům chce ještě házet perly sviním ...... 😜

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Každý máme prostě jiný měřítka. Ale RS v klubu neuvidíš.Zatím.Klubový koncerty jsou moc fajn viděl jsem v nich řadu "legend".
Ramones:Jestli tomu co hrají Ron a Keith říkáš vydrnkavaní pár tónů tak pak fakt s tebou není o čem. No flame.
Naposledy upravil(a) lidumil dne 06 črc 2018 20:55, celkem upraveno 1 x.

Ramones
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramones »

lidumil píše:
06 črc 2018 20:54
Každý máme prostě jiný měřítka. Ale RS v klubu neuvidíš.Zatím.Klubový koncerty jsou moc fajn viděl jsem v nich řadu "legend".
Ramones:Jestli tomu co hrají Ron a Keith říkáš vydrnkavaní pár tónů tak pak fakt s tebou není o čem. No flame.
Zbytecne se cilis, koukal jsem na par desek, co doma poslouchas a mame mezi nimi par spolecnych kobylek, takze az na ty stouny jsi u mne v pohode. Peace 🤗

lidumil
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lidumil »

Ale to se pleteš, nečílím se, jen nerozumím tomu vydrnkávání pár tónů.
Mimochodem RS taky nejsou mí top,ale poslouchám je - občas - a to,co předvádí v tomhle věku.... Byl jsem i na AC/DC,které poslouchám ještě míň jen pro to,abych je slyšel na vlastní uši.... tam to taky není o vydrnkávání ...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Hudba není Adidas.

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Víc (hnědých) pruhů na trenýrkách, víc rozjetý na pódiu :mrgreen: *offtopic* .

Odpovědět