Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
chci ukončít sledování tématu (viz "síťák ze stříbra") a po kliku na příslušnou funkci stránka zbělá a dál se nenačte + po znovu načtení stránky po zadání se ukončení neprovedlo.
V mobilní verzi mi tlačítko pro zobrazení prvního nečteneho příspěvku vždy jen skočí na úvodní příspěvek.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Kdy to bude fungovat.pixel píše:davidhighend: Jasne, už to vidím... nefunguje poslední nepřečtený příspěvek... budu nasazovat SEO rozsireni pro hezke URL adresy, tak to pak vyresim najednou...
Miero: https zatím není na pořadu dne
Stale nefunguje skok na prvni neprecteny prispevek v topicu, vzdy skoci na uvodni prispevek.
Řeším teď update na phpBB 3.2, který bude responzivní i pro mobily a tablety.
Je to uplne jiný kód, takže všechny problémy se tím vyřeší.
Je to uplne jiný kód, takže všechny problémy se tím vyřeší.
Mám problém, že při kliknutí na "zobrazit nejnovější příspěvek" mi to většinou otevře téma na začátku, málokdy na prvním nepřečteném příspěvku. Dělá mi to jak v mozzile tak IE.
Proti starý verzi mi teď připadají všude větší mezery. Celkově je obrazovka taková chudá na podstatné informace (texty příspěvků). Asi to souvisí s těma mobilama, je to, jak pozoruju, obecný trend. Ale třeba se to dá nějakým nastavením zahustit.
Fórum je naformátované fakt divně, čtu i na kompu všechna hifi fóra ve 200% zvětšení, tady už se to při 150% rozpadne za hranici stránky (na FullHD monitoru). Ikona nového příspěvku stále nefunguje, zatímco "Přejít na nepřečtené příspěvky" v tématu funguje vždy 
Tato diskuze je nyni zbytecna...jak jsem vyse psal, forum bude (snad jiz tento tyden) updatovano na phpBB 3.2.
Vyčkejte prosím a pak piště případné chyby.
Vyčkejte prosím a pak piště případné chyby.
Byl proveden update na phpBB 3.2.
Pokud nyní narazíte na nějaký problém, pište prosim sem...
Pokud nyní narazíte na nějaký problém, pište prosim sem...
Většinou čtu a odpovídám na tabletu (iPad Pro) a nyní je text na hranici čitelnosti, velice malý oproti minulé verzi i jiným webovým stránkám...
Je možné s tím něco udělat?
Je možné s tím něco udělat?
Ja na to koukam na tabletu s Androidem a mam to OK... ma s tim jeste nekdo na iPadu problem?
Muzu poprosit o screenshot.
Muzu poprosit o screenshot.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Na iPhone OK
Screenshot jsem udělal, mám jej jen v tabletu. Nenašel jsem ale možnost obrázek vložit ...
Nemám žádné webové úložiště ...
Nemám žádné webové úložiště ...
Na iPhonu OK, je to čitelnější než na velkém tabletu ...