Hlášení chyb, požadavky a přání
Hlášení chyb, požadavky a přání
Převzal jsem administraci fóra a začínam pracovat na aktualizaci systému phpBB, na kterém fórum běží.
Nyní jsem provedl aktualizaci z verze 3.0.1 na verzi 3.0.14.
Při této drobné aktualizaci by se neměly objevit žádné problémy, ale pokud přesto na nějaké narazíte, piště prosím sem.
Při této drobné aktualizaci by se neměly objevit žádné problémy, ale pokud přesto na nějaké narazíte, piště prosím sem.
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
U mne nefunguje volba "Aktivní témata" - zobrazuje se jen část - např., v této chvíli když dám za posledních 7 dní, tak tam jsou dva dnešní příspěvky, jeden včerejší a pak jeden z 20/6. Když dám "vše" tak jsou to čtyři výše uvedené + pak až z 14/6.pixel píše:Převzal jsem administraci fóra a začínam pracovat na aktualizaci systému phpBB, na kterém fórum běží.
search.php?search_id=active_topics
a pokud nejsem přihlášen,tak se taky nezobrazí celý obsah fóra - první odstavec Důležité.......to je novinka
U mě to samé, zobrazí se mi jen 4 položky z aktivních témat. Pořád ta samá, i když se mezitím objevila jako aktivní další...
U mě totéž.Fidas píše:U mě to samé, zobrazí se mi jen 4 položky z aktivních témat. Pořád ta samá, i když se mezitím objevila jako aktivní další...
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Jsem původně myslel, že jsem dostal nějaký výhradní režim
. Ale už to fachčí.
Tak zpátky k ceraballům a zásuvkám
.

Tak zpátky k ceraballům a zásuvkám

Dekuji za upozornění, již je opraveno. Od verze 3.0.6 se to totiž musí nove aktivovat pro každé forum zvlášť.
stejny problem jako PMA - "nejste opravneni vyhledavat na tomto foru " - dokud se neprihlasim.
Již se na to dívám... zda updatem nedošlo ke změně práv...
P.S.: Vyřešeno
P.S.: Vyřešeno
btw, po kliknutí na Neprečítané príspevky je asi zlé presmerovanie, lebo ma hádže na obsah.
Nefunguje funkce Označit všechna fóra jako přečtená. Při jejím použití se zobrazí chybové hlášení The requested URL /forum.php was not found on this server.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Nefunguje klinuti na ikonu zobrazit nejnovejsi prispevek v tematu. Po kliknuti se otvira zacatek tematu prvni strany.
Nefunguje:
Označit všechna fóra jako přečtená
Označit všechna fóra jako přečtená
Bolo by mozne zmenit farbu nicku Admina (ten nechat cerveny) a nazvu sekcie fora (hociaky iny, len nie odtien cervenej)? Na mna to posobi velmi matuco.
- Přílohy
-