Hlášení chyb, požadavky a přání
Re: Hlášení chyb, požadavky a přání
nový formát fóra mi ani trochu nevyhovuje, nepřehledně - nelogický, starý byl lepší, programátor je rekvalifikovaný holič
jinak to není možné
jinak to není možné
Pro jedno kvítí slunce nesvítí
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
lechos:
1. Bez uvedeni konkretnich vyhrad je tvuj text jen bezobsazne plivnuti.
2. Chodit sem neni povinnost.
3. Bolsevici vzdy nesnaseli zmeny k lepsimu.
1. Bez uvedeni konkretnich vyhrad je tvuj text jen bezobsazne plivnuti.
2. Chodit sem neni povinnost.
3. Bolsevici vzdy nesnaseli zmeny k lepsimu.
lechos --> Naprogramuj cosi lepsie a ten tim rekvalifikovanych holicov ti to aj zaplatia 
Server HIFIroom.cz nyní běží na zabezpečeném protokolu HTTPS.
Pokud by nastaly najeké problémy, dejte vědet.
Pokud by nastaly najeké problémy, dejte vědet.
Nejde mi vložit video z YT s posunutým časem, vždy se tam automaticky dá celé od začátku. Někdy je to docela užitečná funkce...
Hotovo, YouTube uz jde vlozit i s casem startu...
Ahoj, super, díky, tak ještě jedno přání. Anebo spíš dotaz k vyhledávání:
Proč je nutné při vyhledávání zadávat minimálně čtyři znaky? Když chci najít např. informace k programu "REW", tak mám smůlu, nejde najít nic. Když hledám info k subu "REL S2", tak zadání "REL S2" to odmítne, stejně jako zadání "REL". Tak zadám "subwoofer REL S2", ale ono to výrazy "REL" i "S2" vynechá a najde zbytečně všechny odkazy na subwoofery, což je pak opruz procházet... A těch příkladů jsou mraky...
Díky
Proč je nutné při vyhledávání zadávat minimálně čtyři znaky? Když chci najít např. informace k programu "REW", tak mám smůlu, nejde najít nic. Když hledám info k subu "REL S2", tak zadání "REL S2" to odmítne, stejně jako zadání "REL". Tak zadám "subwoofer REL S2", ale ono to výrazy "REL" i "S2" vynechá a najde zbytečně všechny odkazy na subwoofery, což je pak opruz procházet... A těch příkladů jsou mraky...
Díky
Nevim, jak hodne mam zachazet do technickych udaju...
))
Jelikoz je na serveru hodne prispevku, je pro vyhledavani zvolen nejrychlejsi vyhledavani engine "MySQL Fulltext", ktery ma bohuzel takoveto omezeni...
Zkusim se podivat na moznosti dalsich vyhledavacich engine v phpBB.
Jelikoz je na serveru hodne prispevku, je pro vyhledavani zvolen nejrychlejsi vyhledavani engine "MySQL Fulltext", ktery ma bohuzel takoveto omezeni...
Zkusim se podivat na moznosti dalsich vyhledavacich engine v phpBB.
Tak jsme zkusil udelat index pro nativni vyhledavani phpBB a databaze narostla z cca 800 MB na 6 GB 
Pokud budete chtit hledat kratke slova, je mozno pouzit i Google, napr. zadat "REL S2 site:hifiroom.cz"
https://www.google.cz/search?q=rel+s2+s ... ifiroom.cz
Pokud budete chtit hledat kratke slova, je mozno pouzit i Google, napr. zadat "REL S2 site:hifiroom.cz"
https://www.google.cz/search?q=rel+s2+s ... ifiroom.cz
v prohlížeči Opera (starší verze, která mi vyhovuje) mi nefunguje krok zpět. Vždy to zamrzne na poslední navštívené stránce....bez refresh a "klikání zpět" se nelze vrátit na předchozí stránky...
Nevím jestli je chyba u mě(dříve to nedělalo), ale když píšu odpověď a kliknu na "odpověď s citací", tak mě to hodí na "NOVINKY", zkouše jsem to u různých témat, všude se stejným výsledkem.
Zatím to řeším klasicky: Ctrl+C a Ctrl+V .
Zatím to řeším klasicky: Ctrl+C a Ctrl+V .
Chyba s vkladaním citace je odstranena
Při kliknutí na Rychlé odkazy / nové příspěvky / příspěvek - se mi zobrazuje toto:
No route found for "GET /topic11140-30.html" (from "search.php?search_id=newposts")
No route found for "GET /topic11140-30.html" (from "search.php?search_id=newposts")
Opraveno