Aktivní repro k Stream Magic 6 ?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Pavel3
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktivní repro k Stream Magic 6 ?

Příspěvek od Pavel3 »

Bh69: Honzo, ty Adamy (a jiné jim podobné) mají digi zesilovače. Poslouchat na tom vážnou hudbu s vysokými nároky nejde. Na pop, rock, do ložnice, do pracovny, do studia, ... super. 14 dní jsem Adamy poslouchal, než jsem je vrátil.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Pavel3 píše:Bh69: Honzo, ty Adamy (a jiné jim podobné) mají digi zesilovače. Poslouchat na tom vážnou hudbu s vysokými nároky nejde. Na pop, rock, do ložnice, do pracovny, do studia, ... super. 14 dní jsem Adamy poslouchal, než jsem je vrátil.
diky moc za zkusenost (jinak podle udaje vyrobce tam jsou pro vyskace klasicky zesiky A/B - http://www.adam-audio.com/de/pro-audio/ ... nical-data - takze nespokojeny jsi byl se stredy ?)

Pavel3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel3 »

Taková ta středová uječenost (pro mě, každý to má jinak).
Na tvém místě bych se nebál rozhodnutí podle poslechu u prodejce, máš všechno (kromě zdroje signálu, ale ten si můžeš přinést svůj) v jednom (včetně "akustiky prostoru", protože řešíš předpokládám poslech v blízkem poli), takže doma ti to bude hrát stejně.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Pavel3 píše:Taková ta středová uječenost (pro mě, každý to má jinak).
hm, tak to bude ten problem, ktery kritizovali i v nekterych zahr. recenzich - ze hraji az "moc vyrazne" ...

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

CA Stream Magic 6 a ADAM P11 monitory so SUB-8 som pomohol vybrat kamaratovi a po nastaveni na akustiku miestnosti je vysledok daleko nad cenu zostavy.
Vo vnutri tychto monitorov su moduly ICE Pack od B&O.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Pavel3 píše:Bh69: Honzo, ty Adamy (a jiné jim podobné) mají digi zesilovače.
V rade ARTist jsou i pro stredy zesilovace AB. Zajimavy je, ze studiovy verze a to vcetne tech hodne drahych, maji pro stredy/basy PWM zesilovace - ze by do lepsich modelu davali to "horsi" ?

Pavel3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel3 »

Honzo, vím, že teď řešíš Adamy, offtopicuješ tím i Pinkfish, ale i tam, jak vidíš, ti jeden řekne, že jsou skvělé, a druhý, že ne. Nech si je poslat s možností vrácení, jako s DACem, nic jiného ti neporadím, nebo si je běž poslechnout, mají je všude u prodejců hud.nástrojů a aparátů. Jinak, já budu jen sledovat, jestli kdy bude Johnův MAMP, za cca 500 liber by to mohlo hodně zajímavé (možná zajímavější než třeba některé chválené místní DIY nebo semi-DIY produkty, o kterých jsme se bavili).

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Pavel3 píše:jestli kdy bude Johnův MAMP, za cca 500 liber by to mohlo hodně zajímavé
Tam je asi do realizace hodne daleko, ne ? Takze zatim asi nikdo nevi jak to bude hrat ... A nema to byt taky trida D ? Nebo si to pletu s jinym jeho projektem (jen jsem zachytil, ze toho ma rozdelano vic a kdyz ted zkousim hledat nejaky informace, tak nemuzu nic kloudnyho najit)

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Adam- y nemusia kazdemu sadnut- pre mna osobne su trochu svetlejsie a niekedy trochu prezentne.
V tomto smere sa mi viac paci zvuk BM5A a BM6A od Dynaudio acoustics.
Ale to je moja osobna preferencia

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

blesk666 píše:Adam- y nemusia kazdemu sadnut- pre mna osobne su trochu svetlejsie a niekedy trochu prezentne.
V tomto smere sa mi viac paci zvuk BM5A a BM6A od Dynaudio acoustics.
Bohuzel monitory od Dynaudia maji nevyhodu v absenci vetsiho rozsahu nastaveni vstupni citlivosti a mne se nelibi skrtit zvuk jenom pres M-DAC ... A co treba Focal CMS65 ?

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

blesk666 píše:Adam- y nemusia kazdemu sadnut- pre mna osobne su trochu svetlejsie a niekedy trochu prezentne.
aniz bych zpochybnoval co pises, zaroven hodne lidi na forech pise, ze jsou to jedny z nejmin unavujicich monitoru - takze i kdyz zrejme plati, ze maji vyraznejsi vysky, asi soucasne nejsou nijak agresivni (?)

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

To je prave teoria ktora prakticky nefunguje. Druha vec je ta ze tie Adamy nie su rovne- (test cca 36parov aktivou s meraniami na ktory je tu par prispevkov vyssie link) trcia skor stredy ako vysky. Nie su podla mna preto univerzalne odporucitelne. Ak sa pocuvaju nahravky s inymi pomermi (zastupenie v pasmach) tak su raz neagresivne a pekne rozlisujce a informativne a ak to nesadne tak to zrazu nieco tlaci moc dopredu

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Jasne, takze Adamy skrtam a zbyva na vyber asi tak ze trech moznosti

- Focal CMS 50 nebo 65
- Mackie 624 Mk II (824 uz mi prijde moc, to uz je asi lepsi stejne doplnit pripadne o SW)
- Genelec 8030

vsechny maji kovovy vysky a tech se bojim vic nez pasku u Adamu ..

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

Pokud se bojis "kovovych" vysek, tak se jeste podivej na moznosti od JBL. ;)

http://www.idealo.de/preisvergleich/Pro ... 2222145317

Odpovědět