Aktivní repro k Stream Magic 6 ?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aktivní repro k Stream Magic 6 ?

Příspěvek od bh69 »

brtník píše:A co něco takového: http://recenze.puschpull.org/audioengin ... /index.php
to je spis takovy lepsi repro k PC, precejen bych chtel neco kvalitnejsiho

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

http://www.jblpro.com/catalog/General/P ... Id=7&MId=5
http://www.jblpro.com/catalog/General/P ... d=73&MId=5

vypadaji zajimave, ale prekvapuje mne relativne nizka cena a pritom zrejme ne moc velka oblibenosti - malokdy jsou nekde zminene v diskuzich

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

co tak ctu zda se, ze sazka na jistotu by byly Dynaudio BM5A - jenze co s tou chybejici regulaci ..

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Uz si aspon jedny z nich bol vyoocut? Od comou nema zmysel nic ani vylucovat ani naopak vyberat ako nieco idealne.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

blesk666 píše:Uz si aspon jedny z nich bol vyoocut? Od comou nema zmysel nic ani vylucovat ani naopak vyberat ako nieco idealne.
Nebyl, v okoli nemam moznost a cestovat do Prahy nemam ani cas ani chut. Stejne bych z toho nic nepoznal, potrebuju to mit tyden doma ...

Zkusil jsem ale oslovit 3 prodejce - po tydnu jsem nedostal odpoved ani od jedineho. Taky zajimava ukazka zajmu o zakaznika ...

Horší je, že jsem nějak nedokázal nic vybrat ani jak říkáš "od compu"
- Dynaudia jsem vyloučil z důvodů absence regulace (DBM50 sice tu možnost má, ale celá koncepce se mi nelíbí)
- Adamy jsem taky vyřadil - kritizivané dominantní výšky, "ukřičenější" projev
- Mackie 624 a hlavně Focal CMS 50/65 nebo Neumann 120A vypadají dobře ale titanové tweetery jsou prý drsnější/ostřejší - do studia asi výhoda, na pohodový poslech méně ..
- u dalších značek už mi přijde, že to je sice za zajímavé ceny ale na úkor kvality (těžko bych třeba akceptoval šum/brum)

Takže počátečním nadšení opadlo, asi to jsou fakt bedynky do studia a ne na domácí poslech .. Ale když něco zkusit, tak asi ty Focaly.

vilda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vilda »

materiál membrány souvisí se zvukem minimálně, třeba takový kefy mají kovový výšky a přitom jsou měkčí jak většina textilních.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Presne tak- podla materialu vyskaca toho moc neurcis. Chapem ze to mas mozno dalej niekde cestovat. Bez cestovania to ale nepojde od stola si mozes akurat vytypovat par kandidatov a tych si ist vypocut.
Naco potrebujes regulaciu? Ak budes hrat priamo z Stream Magic 6 tak ten predsa regulaciu ma - vie fungovat aj v rezime ako predzosik.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

blesk666 píše:Naco potrebujes regulaciu? Ak budes hrat priamo z Stream Magic 6 tak ten predsa regulaciu ma - vie fungovat aj v rezime ako predzosik.
Proste se mi nelibi regulace jen digitalne do urovne kolem -60dB, prijde mi lepsi stahnout maximalni hlasitost na nejakou rozumnou uroven a digitalne uz jen srovnat uroven podle nahravky a momentalni potreby.

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

-60dB si myslis ze ti nestaci?

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

prave, ze to tak hluboko regulovat nechci - jednak se tim zacnou ztracet informace pri digitalnim zpracovani a taky se pak vede slaboucky signal z DAC do repro. Prijde mi mnohem lepsi to zregulovat nahrubo v zesilovaci (treba na -40dB) a na DAC nechat jen doladeni.

Odpovědět