Aký je Váš názor na toto repro a slúchadlá?
Aký je Váš názor na toto repro a slúchadlá?
Čau,
chcem sa spýtať, aký máte názor na reproduktory Creative Inspire T3100 a slúchadlá SteelSeries Siberia V2. Zvukovú kartu požívam integrovanú na základnej doske - Realtek® ALC892 8-kanálový HD zvukový kodek.
Mojím cieľom je čo najlepšie a najvernejšie si vychutnať filmy, hudbu a hry - tie však vyslovene z toho filmového, "zážitkového" hľadiska.
Ešte pre úplnosť - ide mi len o názor, nie o tipy na kúpu nových, to budem prípadne riešiť neskôr.
Díky moc.
chcem sa spýtať, aký máte názor na reproduktory Creative Inspire T3100 a slúchadlá SteelSeries Siberia V2. Zvukovú kartu požívam integrovanú na základnej doske - Realtek® ALC892 8-kanálový HD zvukový kodek.
Mojím cieľom je čo najlepšie a najvernejšie si vychutnať filmy, hudbu a hry - tie však vyslovene z toho filmového, "zážitkového" hľadiska.
Ešte pre úplnosť - ide mi len o názor, nie o tipy na kúpu nových, to budem prípadne riešiť neskôr.
Díky moc.
Re: Aký je Váš názor na toto repro a slúchadlá?
Hlavní je, jak se to líbí Tobě, ne?
Nemám s čím porovnávať, minimálne nie vo vyšších cenách, takže netuším.
Subwoofer zabezpečuje dunivé basy....
Toto naozaj na hififorum nepatri, AVforum bude vhodnejšie si myslím.

Toto naozaj na hififorum nepatri, AVforum bude vhodnejšie si myslím.
Poprosím tedy přidat do banneru "Fórum o High Fidelity" ještě částku, kde ta High Fidelity začíná.
zvukovka na doske a plastove repračky logitech sem fakt nepatria či je to tu napisane alebo nie, držme si nejaku uroven a bavme sa o hifi. Ak nemaš predstavu čo to hifi je tak sa zaregistruj na AVmanii tam ti vysvetlia aj to, že DK od Logitech je fakt naj...
Aha, takže Hi-Fi je niečo, čo keď budem mať, moje ego stúpne do nebies, budem sa chovať povýšenecky a arogantne a prestanem sa baviť s ľuďmi s plastovými repráčikmi a integrovanou zvukovkou? Tak to si radšej ponechám tie moje prdítka, než aby som takto klesol.
Díky za pomoc, môžete dať lock.
Dobra volba a je mi jedno či budem za kokota ale fakt je, že ludia už uplne stracaju sudnost a to ma fakt začina srať.
Nemá to nič spoločne s hifi ale o rozhodnutí kde sa možem dostať k spravnej odpovedi na svoju otazku. Tiež sa nepojdeš pýtat na prasknuty rozvodák na fabii na forum o ferrari...naozaj tam nebude vela ludi čo ti bude VEDIEŤ poradiť.
Nemá to nič spoločne s hifi ale o rozhodnutí kde sa možem dostať k spravnej odpovedi na svoju otazku. Tiež sa nepojdeš pýtat na prasknuty rozvodák na fabii na forum o ferrari...naozaj tam nebude vela ludi čo ti bude VEDIEŤ poradiť.
MB
Chovej se slušně, jo? Podívej se, jak je popis bedýnek skvělý. To přeci každý musí uznat, že koupil dobře a navíc to dokládá výborný hodnocení z prestižního serveru Heuréka.
Ta tovoje plečka má taky takový kvalitní hodnocení? Ha?
Creative Inspire T3100 96% *****
Dômyselný a štýlový 2.1 design.
Skvele spolupracuje s MP3 prehrávačmi a zariadeniami pre domácu zábavu.
Dvojcestné satelity s tweetermi T-Series zabezpečujú výraznejší a detailnejší zvuk, drivery stredných tónov zabezpečujú realizmus.
Subwoofer zabezpečuje dunivé basy, Flared port pre hlbšie a čistejšie podanie basov. Magneticky tienené.
Chovej se slušně, jo? Podívej se, jak je popis bedýnek skvělý. To přeci každý musí uznat, že koupil dobře a navíc to dokládá výborný hodnocení z prestižního serveru Heuréka.
Ta tovoje plečka má taky takový kvalitní hodnocení? Ha?
Creative Inspire T3100 96% *****
Dômyselný a štýlový 2.1 design.
Skvele spolupracuje s MP3 prehrávačmi a zariadeniami pre domácu zábavu.
Dvojcestné satelity s tweetermi T-Series zabezpečujú výraznejší a detailnejší zvuk, drivery stredných tónov zabezpečujú realizmus.
Subwoofer zabezpečuje dunivé basy, Flared port pre hlbšie a čistejšie podanie basov. Magneticky tienené.
cobr4in píše:Aha, takže Hi-Fi je niečo, čo keď budem mať, moje ego stúpne do nebies, budem sa chovať povýšenecky a arogantne a prestanem sa baviť s ľuďmi s plastovými repráčikmi a integrovanou zvukovkou? Tak to si radšej ponechám tie moje prdítka, než aby som takto klesol.

Líbí se mi chápání lidí, do doutníkového klubu taky nepolezu s jednou startkou a s otázkou co na ni ostatní říkají..... A ještě pak budu peskovat když mě pošlou někam a nebo rovnou vykopnou, přitom stačilo trochu jinak položit dotaz.
dkdkdk
Chtěl názor a tak ho má, kdyby měl třeba něco od tesly, s tím se už dá nějak pracovat, ale čistokrevná spotřebka? Nejde o částku, ale snad o to že kreativní inspirace topoř 3100 hraje na prd. Tuto "sestavu" jsem měl tu čest slyšet a bylo to nic moc, ani na filmy, ani na hry.
Ono na rovinu, co taky čekat za 800, za to pomalu dnes nekoupí ani Technics s STK šváby a to nepočítám budky.
dkdkdk
Chtěl názor a tak ho má, kdyby měl třeba něco od tesly, s tím se už dá nějak pracovat, ale čistokrevná spotřebka? Nejde o částku, ale snad o to že kreativní inspirace topoř 3100 hraje na prd. Tuto "sestavu" jsem měl tu čest slyšet a bylo to nic moc, ani na filmy, ani na hry.
Ono na rovinu, co taky čekat za 800, za to pomalu dnes nekoupí ani Technics s STK šváby a to nepočítám budky.
Ten mohl být:mám investovat do tohoto haraburdí?Všichni by napsali nikoliv.Když už něco 2+1 k pc tak se dá za rozumný peníz sehnat sestava z druhé ruky Logitech Z 2300 nebo podobné ,nová sluchátka Sennheiser řady 400 do dvou tis nebo PX100 za litr.Tohle už se hifi blížíFox25 píše: přitom stačilo trochu jinak položit dotaz.
Ak by ste neboli totálne vylízaní, tak by vám možno došlo, že tomu nerozumiem, som laik a potrebujem nie len poradiť, ale aj usmerniť. Nie, dočkal som sa len vzdychov z masturbácie svojho ega a nadávania do volov, pretože "ten vôl tomu nerozumie, ale prečo by sme mu poradili, my sa mu vysmejeme, potom mu vynadáme a ešte ho vykopneme". Áno, milý MB, si za kokota. Bodka.
Keď myslíš, dúfam, že si z toho aspoň nejaké ponaučenie z toho vezmeš a skúsiš to na fóre kde tomu budú rozumieť.
PS: odhadujem, že máš tak 14-15 rokov ak viac tak sa fakt ospravedlnujem
PS: odhadujem, že máš tak 14-15 rokov ak viac tak sa fakt ospravedlnujem