Aky Phono preamp?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
blesk666
Příspěvky: 362
Registrován: 03 dub 2013 16:57
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aky Phono preamp?

Příspěvek od blesk666 »

pardon zle som to napisal - nie vystupna kapacita na prenoske, ale s akou vie pracovat dana prenoska kapacitnou zatazou (rozsah, resp maximum)

Uživatelský avatar
fox
Příspěvky: 2082
Registrován: 07 črc 2008 10:03
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aky Phono preamp?

Příspěvek od fox »

Já mám k PH2 přes VDH D 501 připojenou přenosku Ortofon 2m Black, ta má doporučenou zátěžovou kapacitu 150 - 300 pF. Se zvukem nemám problém. Spíš může nastat problém s přenoskou Sumiko. Tu jsem měl a nebyla to žádná sláva.
Michell Gyrodec/Orbe,SME V,Lyra Delos,RCM,step up trafo MgBeran,Esoteric DV60,Stream box RS,Music First Audio,Audia Flight 100 MK4, Red Wine Audio,Tannoy Turnberry GR+ST100,Acoustic Revive,WBT ...

blesk666
Příspěvky: 362
Registrován: 03 dub 2013 16:57
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aky Phono preamp?

Příspěvek od blesk666 »

Tak som kupu PH2 zrusil, Nesedi mi ked niekto udava v inzercii ze novy stal 14tis a pritom cena noveho bola 5990,- Kc. Taktiez ked pise ze je skoro novy a na otazku “kedy je to kupene?” odpoveda - “je to ako nove”. Navyse nemoznost cokolvek na PH2 nastavovat a vysoka vstupna kapacita (270pF) zvazuju do buducna ruky.
Poziciam si proti zalohe (ak sa bude dat) ten Mofi studiophono

blesk666
Příspěvky: 362
Registrován: 03 dub 2013 16:57
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aky Phono preamp?

Příspěvek od blesk666 »

Tak som nakoniec objednal Mofi Studiophono

Janik
Příspěvky: 36
Registrován: 28 črc 2010 17:06
Kontaktovat uživatele:

Re: Aky Phono preamp?

Příspěvek od Janik »

dokup si k studiophono linearny zdroj http://tiny.cc/52ytsz a odporucam rca kable s utahovacimi koncovkami.

blesk666
Příspěvky: 362
Registrován: 03 dub 2013 16:57
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aky Phono preamp?

Příspěvek od blesk666 »

J@nik dakujem za rady. Pre Studiophono som sa rozhodol aj kvoli nastavovacim moznostiam cez DIP prepinace a 100pF vstupnej kapacite (Ri Audio PH2 ma moznost len volby MC/MM a vstupnu kapacitu ma natvrdo az 270pF) tie RCA konektory ale mohli chytit cez zadny panel nielen do DPS - preto su tak utopene a este aj vaklave. Kable od predozsiku k Phono mam VDH 102 Hybrid III s utahovacimi terminalmi a od Phono do gramca mam VDH Silver Hybrid D501 bez utahovacich terminalov. ale viac sa mi paci prave spoj s tymi VDH neutahovacimi terminalmi.

Janik
Příspěvky: 36
Registrován: 28 črc 2010 17:06
Kontaktovat uživatele:

Re: Aky Phono preamp?

Příspěvek od Janik »

Rca nie sú vaklave ale DPS je voľnejšie. Ja som si to upravil. Takže mám rca viac vonku a držia pevne. Toto je však z môjho pohľadu nie až tak dôležité. Zvuk je super. Inak dobre je aj zaťažiť zvrchu. Napríklad volne stojacou dverovou zarazkou.

blesk666
Příspěvky: 362
Registrován: 03 dub 2013 16:57
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aky Phono preamp?

Příspěvek od blesk666 »

vsak tak som to myslel ze tym ze RCA su chytene len v DPS, tak su zavisle od uchytenie DPS. Ak by sa ti chcelo posli mi do SZ viac info ako si riesil to spevnenie a vysunutie RCA viac von

blesk666
Příspěvky: 362
Registrován: 03 dub 2013 16:57
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Aky Phono preamp?

Příspěvek od blesk666 »

tak teda uvidime...
Přílohy
47F6C912-3605-4813-9BCE-A7C8CECD5878.jpeg

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti