Audio do ložnice s DVB-T

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
palipol
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio do ložnice s DVB-T

Příspěvek od palipol »

bh69 píše: no pokud normalne nebezi, tak samozrejme nevadi - je nekde popsano, ze v beznem provozu je porad vypnuty ?
Nie je problém spýtať sa distribútora, či odskúšať si to priamo pri kúpe.
Ja mám podobný systém asi 10 rokov (Philips MZ5/22). Najprv systém obmedzí hlasitosť, potom sa rozbehne vetráčik.
V normálnej prevádzke stojí.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

diky, uz jsem napsal dotaz na dovozce

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

a uz mam odpoved
ventilátor na N5 se spíná podle potřeby přístroje, není to ale tak, že by se sepnul jen v kritickém stavu – po zapnutí se na zkoušku roztočí a pak se někdy může točit i během normální reprodukce. Máte-li však obavy z hluku, pak si myslím že v případě N5 větrák při běžném (i tišším) poslechu neruší

palipol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palipol »

Zaujímavá odpoveď, čosi ako dnešná predpoveď počasia. Ráno pekne a veľmi teplo, popoludní pribúdanie oblačnosti, k večeru prehánky, v noci snehové, slabý, prízemný mráz, v niektorých oblastiach až do -20stupňov.....a ak nie, tak sme sa mýlili.... :|
Všetko závisí, ako je nastavený snímač teploty, záleží aj na teplote prostredia....osobne by som ten vetrák neriešil.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

dalsi moznost od Onkya - zatim se mi libi nejvic

http://www.whathifi.com/review/onkyo-cr-n755

Obrázek

sekal

Příspěvek od sekal »

Nechci ti do toho moc kecat, ale vzhledem k cenám těch síť. receiverů bych doporučoval ještě znovu zvážit variantu, kterou jsem ti navrhoval já a Noaid.. Jsem přesvědčen, že i dnes lze sehnat slušný set-top box, který bude i zvukově na výši - zvláště pro tvé "postelové" potřeby.. K tomu pořídit nějaký přiměřený vintage zesilovač a nové budky.. Celkový rozpočet by dle mého odhadu neměl překročit hranici 10.000,- Kč... Rozhodnutí je ale samozřejmě na tobě....:|

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Pak je tu ještě jedna možnost,ale raději nekoukat do vnitřností.Pak je to bez záruky-http://www.super.cz/16723-foto-ktere-de ... silce.html

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

sekal píše:Nechci ti do toho moc kecat, ale vzhledem k cenám těch síť. receiverů bych doporučoval ještě znovu zvážit variantu, kterou jsem ti navrhoval já a Noaid.. Jsem přesvědčen, že i dnes lze sehnat slušný set-top box, který bude i zvukově na výši - zvláště pro tvé "postelové" potřeby.. K tomu pořídit nějaký přiměřený vintage zesilovač a nové budky.. Celkový rozpočet by dle mého odhadu neměl překročit hranici 10.000,- Kč... Rozhodnutí je ale samozřejmě na tobě....:|
No nevim, je to sice drazsi, ale zase je to all-in-one, vybaveny, pohodlne ovladatelny, novy ... Mas predstavu nejake konkretni sestavy ? Do nejakeho nesikovne ovladatelneho slepence z ojetych lowend komponent z druhe ruky se mi nechce ... a i kdyz jsem tomu nejaky cas venoval, tak slusny settop box s HDMI a digitalnim vystupem jsem nenasel (aby to nebyla cina se spoustou problemu)

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

Jeste je teda moznost settopbox s analogovym vystupem a napojit ho na aktivni repro (monitory s regulaci hlasitosti). Settopbox by teda mel splnovat pozadavky:
  • kvalitni audio vystup, nejlepe s regulovatelnou urovni pres DO
  • alfanumericky display (moznost provozu bez pripojeneho panelu)
  • HDMI vystup (moznost pripojeni LCD panelu)
  • USB (nahravani poradu, prehravani mp3)
Technisat nabizi
- DIGIT MF4-T, ten ale ma jen SCART, HDMI chybi. Zadne USB. Cena 2900 je taky prehnana
- DigiPal 2 TX e, cena polovicni, ale opet jen scart, chybi HDMI, USB ..
- DiGYBOXX T4 - ma audio out, HDMI, USB (v navodu jsem nenasel nic o mp3, takze jen na nahravani poradu), cena cca 1700

http://www.technisat.com/de_DE/DiGYBOXX ... 1792-1793/

v diskuzich jsem ale nasel ze to neni made in germany, ale snad polsky a ze to ma soje mouchy ...

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

A co znacka Fergusson ? S tou nemam zadny zkusenosti, ale jejich combo (DVB-T/S) pristroje stoji kolem 2 tisic a vypadaji podstatne lip vybaveny nez Technisat.

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

No a k tomu treba neco jako tohle

Obrázek

Samson Media One 5a (za 4 tisice)

plus nejaky obycejny LCD za 2-3 tisice (i kdyz to teoreticky neni nutny, stejne by to pro slusny ovladani bylo potreba)

Takze za skoro polovicni cenu nez ty minisystemy a je to i s malou TV ...

sekal

Příspěvek od sekal »

A kolik jsi ochoten do toho vlastně investovat ? To Onkyo by tě stálo (dle zvoleného typu budek) cca 18.000 - 21.000,- Kč..

bh69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od bh69 »

sekal píše:A kolik jsi ochoten do toho vlastně investovat ? To Onkyo by tě stálo (dle zvoleného typu budek) cca 18.000 - 21.000,- Kč..
To Onkyo maji i s repro za 14 (mall, korunka), verze bez repro by mela podle anglickych cen stat cca 9-10 tisic, ale u nas jsem to zatim v obchodech nenasel (verze CR, jako receiver, verze s repro ma oznaceni CS jako system). Vic bych za to urcite nedal.

Ale docela se mi zacina zamlouvat ta verze aktivni repro + DVB-T/S combo Fergusson + LCD

Odpovědět