Samozřejmě nemá.Opravdu má foobar navrch před winampem?Mám windows xp mediacenter edition
Foobar2000 je dílo lidského umu jako ostatní softwarové přehrávače. Volný překlad z FAQ je asi tento:Dismembered píše:Nejde o to, že by samotný foobar zněl lépe, jde o to, jak se použije (viz SRC a ASIO). S jiným přehrávačem takové zkušenosti nemám,
proto jsem doporučil foobar díky jeho kustomizovatelnosti.
Podstatných rozdílů se ale samozřejmě nikdy nedočkáš.
Takže není ani autory FAQ řečeno že hraje stejně jako ostatní přehrávače, ale že většina ostatních přehrávačů umí totéž. Měl jsem v PC nainstalovány prakticky všechny dostupné softwarové přehrávače a nakonec jsem zůstal u Foobaru a jsem spokojen. Možná že mezi těmi mnou zkoušenými byly i ty co zněly stejně, ale měly často vlastnosti které jsem nechtěl, či nepotřeboval, nebo naopak neuměly to, co jsem potřeboval (například přehrávání FLACu).Většina slyšených zvukových rozdílů je placebo efekt, protože aktuální rozdíly jsou pod úrovní šumu ( l či 2 bit ze 16 bitů). Foobar2000 používá stejný sound processing (resampling či 24 bit výstup) jako u high-endových zvukových karet, ale většina současných přehrávačů umí totež.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 231 hostů