Když dal do CDP Sirius, tak ten má podle jejich stránek dva RCA konektory a k tomu může mít ještě dva XLR konektory, ale to jsou výstupy. Těmi je CDP připojenej k NADu protože vzhledem k tomu, že NAD nemá XLR vstupy, tak využíváte právě ty RCA výstupy, nebo se pletu?apostrof píše:pan Vrána mě na dotaz jak elegantně dostat Tidal do NADu vymyslel toto řešení.Do CDP dal Sirius ,zároveň přidal fyzicky 2 cinche .které jsou ted proklemovány a tím pádem hraje CD pokud bych chtěl hrát tidal,tak bych přes Aquilu do těchto cinchu tidal a hrál bych.Doufám ,že jsem pana Vránu správně pochopil
Mimochodem tahle věta mi nějak nedává smysl: "zároveň přidal fyzicky 2 cinche .které jsou ted proklemovány a tím pádem hraje CD." CD přece nemá s RCA konektory nic společného, datový kabel od CD mechaniky (nebo od čeho) je napojený na Sirius uvnitř přístroje, ne přes RCA konektory. Můžete sem dát fotku toho CDP alespoň zadní strany, nejlíp i vnitřku?
A jestli to chápu teda dobře, tak jsou dvě možnosti pokud tam pan Vrána přidal ještě dva vstupní RCA, tak to je vlastně nad rámec Siria. A v tom případě:
1. - Pokud jsou to analgový RCA vstupy který "nějak proklemoval" na RCA výstupy (což se miteda vůbec nezdá), tak tím úplně vynechal Siria (protože to je DAC, že jo) a tudíž by pro připojení PC byl potřeba ještě nějakej další DAC. Nebo by bylo potřeba mít v PC zvukovou kartu už s RCA výstupy, pak ale Aquila v případě tohohle řešení není vůbec potřeba.
2. - Pokud jsou ty dva RCA konektory digitální SPDIF (což je pravděpodobnější), tak by se mezi PC a CDP musela vložit třeba právě ta Aquila. Na propojení by pak ale stačil jen jeden z těch přidanejch RCA konektorů, ne dva jak píšete. A co má tedy znamenat nějaký "proklemování cinchů" už v tomhle případě vůbec nechápu.
Celý se mi to nějak nezdá. Nebo jsem vůbec nepochopil jak jste to myslel.
Já jsem spíš myslel, že by pan Vrána dal Aquilu do CDP a propojil to uvnitř přístroje (pokud to tedy jde, ale psal jste, že by tam dal propojku, takže by to mělo jít), ale ne přes přidaný vnější konektory, to by mi přišlo jako dost divný řešení.