Tak gumička vyměněna, ovšem asi to bylo prd platné.
Šuplík pěkně vyjíždí a zajíždí, ovšem nenacte to cd.....
Je fakt, že jsem ho pustil asi po pěti letech, hned ten šuplík, ten už ok, ale nevidí to cd..... Vypadá to , že jsem manipulaci nic nepoškodil, asi tedy KO laser
Cd přehrávač .zavada
Re: Cd přehrávač .zavada
No jak píšu. Vyměnil jsem vytáhanou gumičku, mechanika dojede až do konce, šuplík zůstane zajety, vše se zdá ok, ovšem nic dal se nestane. Mělo by se to asi roztočit při načítání(?)...ale nic . Ať tam dam cd nebo ne, na displeji to vypadá stejně. Cd uvnitř se ani nehne.
Dnes už jsem to zabalil, .... Koncak asi funguje, když to zůstane zajeté uvnitř, ale jakoby chybí impuls to dál spustit.... Třeba mě něco napadne
Dnes už jsem to zabalil, .... Koncak asi funguje, když to zůstane zajeté uvnitř, ale jakoby chybí impuls to dál spustit.... Třeba mě něco napadne
Re: Cd přehrávač .zavada
Před lety se začala stejně chovat CD-ROM mechanika v mém PC. Po vyjmutí jsem zjistil, že uvnitř je vhozená mince v hodnotě 20 Kč (práce batolete, manželka nepravděpodobná). Vyjmutí mince nepomohlo, mechanika v háji. Stejně se chová můj cd přehrávač Technics z 90. let, když omylem vložím disk neobsahující hudbu. Nanačte, následně se mechanika otevře. Co takhle do servisu, než se dál trápit ?