D/A prevodnik Ano/NIE-AKY?

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
hřebík
Příspěvky: 804
Registrován: 21 bře 2010 11:38
Kontaktovat uživatele:

Re: D/A prevodnik Ano/NIE-AKY?

Příspěvek od hřebík »

bluesbalad píše:
06 úno 2018 18:21
Ahoj Banda!
V skratke
Momentalne idem Z Pc Optikou do Yamaha A-S301 dalej do Dali Zensor 3.

Rozmyslam dokupit D/A prevodnik napr. Cambridge Audio DagMagic plus

co si o tom myslite, stoji za to skusit to ? alebo skor pockat, nasetrit a kupit napr Yamahu A-S701

Merci *palec*
Nevím, jaký finanční limit máš teď. Možná ho sem napiš, pak se radí líp. Pochopil jsem, že nějaký ano. V tom případě radím počkat, našetřit a hlavně si rozmyslet, co vlastně chceš. Jen DAC ke stávající sestavě? Nebo sestavu trochu či úplně překopat? Jsi spokojený se stávající sestavou? Co je její hlavní slabina?

Uživatelský avatar
bluesbalad
Příspěvky: 17
Registrován: 28 říj 2016 18:07
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: D/A prevodnik Ano/NIE-AKY?

Příspěvek od bluesbalad »

JZS viac otazok nemas : :D V podstate mam tuto zostavu len kratko, a chcem skusit ju malinko vylepsit , posunut trosku vyssie. Nezabudaj ze som viac menej zaciatocnik, a vsetko je pre mna nove, nikdy som ziaden externy D/a prevodnik nepocul, preto som sa chce najprv opytat aby som nekupoval nejaku hlupost. takze len experimentujem a ocakavam nejake zlepsenie tak ako som sa dockal zlepseniapri prechode z AVR na Stereo a lepsie repro :ugeek: ´Niesom NEspokojny s terajsou zostavou,(sem tam to zaduni ale to bude akustikou) ale prijal by som nejake zlepsenie.

Financny limit je tiez elesticka zalezitost. Napr to s D/a je momentalne povedzme 300€. Viem si napr. predstavit ze by som napriklad o Rok zostavu vymenil a kupil Stlpove repro . Preto som sa pytal na Zosilovac , aby uz bol ok aj pre dalsie repro

Takze povedzme ze financny limit na Zosilovac (A-s801) je 900 € a repro (Dali Zensor 7) je 1000 €


// to by bola nova tema asi o rok // takze sa zase zamotame

Uživatelský avatar
mrba
Příspěvky: 84
Registrován: 27 srp 2014 07:19
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: D/A prevodnik Ano/NIE-AKY?

Příspěvek od mrba »

Ak si z Bratislavy, či blízkeho okolia, mohol by som Ti na pár dní na odskúšanie nejaké USB DACy zapožičať.
V prípade záujmu napíš SZ.

jimmi
Příspěvky: 1140
Registrován: 14 kvě 2012 09:04
Kontaktovat uživatele:

Re: D/A prevodnik Ano/NIE-AKY?

Příspěvek od jimmi »

V tej cene cca 300€ može byť zaujímavý aj tento DAC https://www.fostexinternational.com/doc ... P-A4.shtml 8-)

Uživatelský avatar
bluesbalad
Příspěvky: 17
Registrován: 28 říj 2016 18:07
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: D/A prevodnik Ano/NIE-AKY?

Příspěvek od bluesbalad »

mrba píše:
12 úno 2018 12:08
Ak si z Bratislavy, či blízkeho okolia, mohol by som Ti na pár dní na odskúšanie nejaké USB DACy zapožičať.
V prípade záujmu napíš SZ.
Dakujem to je mile, ale momentalne byvam v Rakuskom Linz. Skor by ma potesil niekto z Ceskych Budejovic

Wlady
Příspěvky: 34
Registrován: 29 kvě 2015 20:45
Kontaktovat uživatele:

Re: D/A prevodnik Ano/NIE-AKY?

Příspěvek od Wlady »

A proc ne treba Chord Mojo,oproti Fostexu to bude jiná liga.

jimmi
Příspěvky: 1140
Registrován: 14 kvě 2012 09:04
Kontaktovat uživatele:

Re: D/A prevodnik Ano/NIE-AKY?

Příspěvek od jimmi »

Neviem. Ak niekomu vyhovuje nech si kupi aj Chord Mojo.Zvukovo može byť lepší.

Ako píše bluesbalad " Financny limit je tiez elesticka zalezitost. Napr to s D/a je momentalne povedzme 300€"

Ale to Chord je drahší o 1/3 a čo je pre mna doležité nemá ani analogové cinch výstupy. 8-) ( preferujem ak su XLR)

koudy42
Příspěvky: 987
Registrován: 06 srp 2015 15:23
Kontaktovat uživatele:

Re: D/A prevodnik Ano/NIE-AKY?

Příspěvek od koudy42 »

Mám tento a spokojenost pokud nepotřebuješ XLR: http://www.hifionline.cz/hifibazar/prod ... /65720-m8/
Primaluna - Reference3A - Pioneer - Denon - DH Labs - ViaBlue - konvolut elektronek :)

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti