doporucenie repro a zosilovac
Re: doporucenie repro a zosilovac
Na to jsou tady mnohem větší odborníci, ale proč ne, zatím jsem neměl možnost poslechu, nicméně jsou v užším výběru pro ozvučení PC. Možná by stálo za pozornost i tohle http://www.rpaudio.cz/produktLevel3.asp?p=114 Cena podobná.
Já osobně mám objednané EVO E5L k TV. Nebo se podívat na repro od Yamahy( nicméně jsem srovnával minulý týden Repro od Yamahy v ceně kolem 200 eur, Wh Dia 220 a Wh Dia 9.1(?) a nakonec sáhl pro 220( poslech na vlastním zesilovači) . Ale jak tady zaznívá v každém podobném tématu- kupovat něco na hlucho na netu je dost ošidné.
Já osobně mám objednané EVO E5L k TV. Nebo se podívat na repro od Yamahy( nicméně jsem srovnával minulý týden Repro od Yamahy v ceně kolem 200 eur, Wh Dia 220 a Wh Dia 9.1(?) a nakonec sáhl pro 220( poslech na vlastním zesilovači) . Ale jak tady zaznívá v každém podobném tématu- kupovat něco na hlucho na netu je dost ošidné.
Ještě dodám, že relativně dostupná je i základní série od Wh http://www.rpaudio.cz/produktLevel2modely.asp?p=148
Takže pokud máš jakoukoliv starou věž (ty seprodávali i s bednama), stačí ti phono preamp + gramec a hraješ. Moje první prenoska byla ortofon om5. Stojí par korun.
Pak když budeš chtít víc, našetříš koruny a něco koupíš
Pak když budeš chtít víc, našetříš koruny a něco koupíš
Takze na zaklade vasich doporuceni asi pojdem do tejto zostavy:
Denon pma 720
Project essential 2
Repro project audio system box 5
Pozehnate mi to??????
Denon pma 720
Project essential 2
Repro project audio system box 5
Pozehnate mi to??????
Za mě na začátek dobrý. Gramce se prodávají i s přenoskou...na tu nezapomeň 

Capik, ako si to myslel???mam este dokupit prenosku??? Ta by uz mala byt v tom projecte essential, ci nie???
Přenoska je tam už předinstalovaná (viz https://www.hifistyl.cz/Pro-Ject-Essential-II-d17.htm). Neblbněte mu hlavu..
Některé gramofony se prodávají s prenoskou, některé ne. Jen dej pozor na to, aby ten tvůj přenoskou vybavenej byl. Musel bys ji pak zbytečně dokupovat zvlášť. To je celý
Dik moc takze zostavu mam, dufam ze sa z nej budem tesit.
Diky moc za pomoc a cenne rady
Na inspiraciu mi este poradte nejaky tuner, ten kupovat nejdem, ale casom urcite ano
Diky moc za pomoc a cenne rady
Na inspiraciu mi este poradte nejaky tuner, ten kupovat nejdem, ale casom urcite ano
,.........este som zabudol, kabelaz sa dokupuje zvlast?????
Ano, kabeláž je zvlášť.
A prosim ta, ake kable mam kupi??? Naozaj som uplny zaciatocnik....
Ak vies aj nejaky tuner doporucit, budem rad ten budem kupovat az neskor
A prosim ta, ake kable mam kupi??? Naozaj som uplny zaciatocnik....
Takový aby odpovidali koncovky k reproduktorům a k zesilovači. Změř si vzdálenost repro od zesilovače. Zkuz třeba kabelguru...nemaj to drahy, udelaj ti to na zakázku