doporucenie repro a zosilovac

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
CZ550
Příspěvky: 30
Registrován: 21 pro 2014 13:56
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od CZ550 »

Na to jsou tady mnohem větší odborníci, ale proč ne, zatím jsem neměl možnost poslechu, nicméně jsou v užším výběru pro ozvučení PC. Možná by stálo za pozornost i tohle http://www.rpaudio.cz/produktLevel3.asp?p=114 Cena podobná.
Já osobně mám objednané EVO E5L k TV. Nebo se podívat na repro od Yamahy( nicméně jsem srovnával minulý týden Repro od Yamahy v ceně kolem 200 eur, Wh Dia 220 a Wh Dia 9.1(?) a nakonec sáhl pro 220( poslech na vlastním zesilovači) . Ale jak tady zaznívá v každém podobném tématu- kupovat něco na hlucho na netu je dost ošidné.

CZ550
Příspěvky: 30
Registrován: 21 pro 2014 13:56
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od CZ550 »

Ještě dodám, že relativně dostupná je i základní série od Wh http://www.rpaudio.cz/produktLevel2modely.asp?p=148

Uživatelský avatar
cepik
Příspěvky: 95
Registrován: 25 úno 2013 19:39
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od cepik »

Takže pokud máš jakoukoliv starou věž (ty seprodávali i s bednama), stačí ti phono preamp + gramec a hraješ. Moje první prenoska byla ortofon om5. Stojí par korun.

Pak když budeš chtít víc, našetříš koruny a něco koupíš

perak46
Příspěvky: 30
Registrován: 01 pro 2015 10:01
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od perak46 »

Takze na zaklade vasich doporuceni asi pojdem do tejto zostavy:

Denon pma 720
Project essential 2
Repro project audio system box 5

Pozehnate mi to??????

Uživatelský avatar
cepik
Příspěvky: 95
Registrován: 25 úno 2013 19:39
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od cepik »

Za mě na začátek dobrý. Gramce se prodávají i s přenoskou...na tu nezapomeň :)

perak46
Příspěvky: 30
Registrován: 01 pro 2015 10:01
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od perak46 »

Capik, ako si to myslel???mam este dokupit prenosku??? Ta by uz mala byt v tom projecte essential, ci nie???

sekal
Příspěvky: 1459
Registrován: 11 bře 2010 14:30

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od sekal »

Přenoska je tam už předinstalovaná (viz https://www.hifistyl.cz/Pro-Ject-Essential-II-d17.htm). Neblbněte mu hlavu..


Uživatelský avatar
cepik
Příspěvky: 95
Registrován: 25 úno 2013 19:39
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od cepik »

Některé gramofony se prodávají s prenoskou, některé ne. Jen dej pozor na to, aby ten tvůj přenoskou vybavenej byl. Musel bys ji pak zbytečně dokupovat zvlášť. To je celý

perak46
Příspěvky: 30
Registrován: 01 pro 2015 10:01
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od perak46 »

Dik moc takze zostavu mam, dufam ze sa z nej budem tesit.

Diky moc za pomoc a cenne rady

Na inspiraciu mi este poradte nejaky tuner, ten kupovat nejdem, ale casom urcite ano

perak46
Příspěvky: 30
Registrován: 01 pro 2015 10:01
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od perak46 »

,.........este som zabudol, kabelaz sa dokupuje zvlast?????

Uživatelský avatar
cepik
Příspěvky: 95
Registrován: 25 úno 2013 19:39
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od cepik »

Ano, kabeláž je zvlášť.

perak46
Příspěvky: 30
Registrován: 01 pro 2015 10:01
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od perak46 »

A prosim ta, ake kable mam kupi??? Naozaj som uplny zaciatocnik....
Ak vies aj nejaky tuner doporucit, budem rad ten budem kupovat az neskor

perak46
Příspěvky: 30
Registrován: 01 pro 2015 10:01
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od perak46 »

A prosim ta, ake kable mam kupi??? Naozaj som uplny zaciatocnik....
Ak vies aj nejaky tuner doporucit, budem rad ten budem kupovat az neskor

Uživatelský avatar
cepik
Příspěvky: 95
Registrován: 25 úno 2013 19:39
Kontaktovat uživatele:

Re: doporucenie repro a zosilovac

Příspěvek od cepik »

Takový aby odpovidali koncovky k reproduktorům a k zesilovači. Změř si vzdálenost repro od zesilovače. Zkuz třeba kabelguru...nemaj to drahy, udelaj ti to na zakázku

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ptakopysk a 2 hosti