doporucenie repro a zosilovac
doporucenie repro a zosilovac
zdravim vsetkych,
som tu prvy krat, potrebujem poradit. Idem si kupit gramofon project essential, chcel som sice elemental /ale vadi mi ze nie je tam ochranny kryt/.
potrebujem radu co k tomu dokupit, aby to hralo???? repro, zosilovac....
nejde mi o top vyrobky,a le nieco adekvatne k danému gramofonu
dakujem za rady
laco
som tu prvy krat, potrebujem poradit. Idem si kupit gramofon project essential, chcel som sice elemental /ale vadi mi ze nie je tam ochranny kryt/.
potrebujem radu co k tomu dokupit, aby to hralo???? repro, zosilovac....
nejde mi o top vyrobky,a le nieco adekvatne k danému gramofonu
dakujem za rady
laco
Re: doporucenie repro a zosilovac
asi som dal nezmyselnu otazku....sorry
Nezmysleslnú nie, ale dost tažko je ti poradiť, daj sem nejaky finančný limit, a čo všetko si predstavuješ, hladáš niečo nové alebo použité?
Pokud nic nemáuš, tak musíš koupit zesilovač s korekčním předzesilovačem a reproduktory.
Nemam nic,chcem ten gramo a k nemu nieco aby to hralo. Chcem nove veci. V hodnote 500 euro aj s gramofonom.
Dik za rady
Dik za rady
Ahoj, pokud chceš nové věci bude 500 eur i s gramofonem trochu málo. Nechal bych vše na obchod, kde budeš kupovat gramofon, určitě najdou i nějaký zesilovač a bedny, které se ti k němu budou hodit. Pokud půjde o solidního prodejce vybaví tě i kabelama na propojení a třeba dá i malou slevu.
Chcel som to objednat cez internet, preto potrebujem rady
Možná se ti někdo ozve, ale moc bych na to nevsázel. Co přesně čekáš od zesilovače+beden za necelých 300eur ? Možná nějaký povedený kup v bazaru, ale u nových komponentů ti asi nikdo žádnou extra sestavu neporadí. Přiznám se, že jsem taky celkem zvědavý, co by se za tu sumu dalo koupit.
Takze gramo pro ject essentia + repro project audio system box 5
Este asi nejaky zosilovac aby to fungovalo, ak viete pomoct budem rad.
Dik
Este asi nejaky zosilovac aby to fungovalo, ak viete pomoct budem rad.
Dik
Staci k tomu predzesilovac napr project phono box?????alebo este nieco???
Dik
Dik
Předzesilovač ano a k němu ještě výkonový koncový zesilovač. Levnější je zesilovač kombinovaný. Výkonový, co má i vstup pro gramofon. Ale takhle by to mohlo být o něco kvalitnější. Ale platíš zbytečně plno práce a krabičku.
A nejaky tip na vhodny zosilovac????
No já teda nevím, ale když vezmu uvažované gramo + uvažované repro tak jsme +- na limitu 500 EUR. No co takhle Yamahu AS 201- třeba( cca 200 eur) phono má, pro začátek by mohlo dostačovat.
Diknza radu, co hovoris na tie repro?
Já se k cz550 přidávám. Pokud chceš jít cestou nejlépe nového vyrobku, je to funkční varianta. Má i phono předzesilovač, který tím pádem nemusíš kupovat, stejně jako kabely na jejich propojení. Kde si budeš pouštět muziku? Jak velká je to místnost?
Ve tvem případě je úplně jedno kde začneš, ale že začneš. Zajdi si do hifi studia, udeláš si první přehled o tom co by pro tebe přicházelo v úvahu a představu kolik taková sranda stojí.
Já jsem začal tak že jsem si koupil debut iii s nejzakladnejsim předzesilovače, který jsem k tomu dostal a propojil to s dvacet let starou vězí philips z datartu. Do aux jsem propojil preamp k kterému jsem propojil debuta a s napětím čekal...pak jsem poodstoupil asi dva metry a podivoval se co z toho leze..nevěděl jsem že moje stará dokáže takhle zpívat
Ve tvem případě je úplně jedno kde začneš, ale že začneš. Zajdi si do hifi studia, udeláš si první přehled o tom co by pro tebe přicházelo v úvahu a představu kolik taková sranda stojí.
Já jsem začal tak že jsem si koupil debut iii s nejzakladnejsim předzesilovače, který jsem k tomu dostal a propojil to s dvacet let starou vězí philips z datartu. Do aux jsem propojil preamp k kterému jsem propojil debuta a s napětím čekal...pak jsem poodstoupil asi dva metry a podivoval se co z toho leze..nevěděl jsem že moje stará dokáže takhle zpívat