Požaduji pouze opticky vstup. Nevím zda by šel zvuk z pc z KODI poslat přes usb do externího DACu, nejspíše by to bylo lepší než li přes omezenou optiku. V tomhle jsem nezkušený zelenáč.

Díky za rady.

Multimediální centrum KODI samo o sobě moc neřeší výstup, to je starost operačního systému, ve kterém je to KODI nainstalované - dostupnost KODI je snad pro všechny platformy, asi nejběžnější pod Linuxem. Pak jsou ještě upravené distribuce Linuxu, které mají KODI přímo jako součást systému (nepřesná formulace, ale snad nevadí), třeba OpenElec, LibreELEC, takze počítač startuje přímo do prostředí KODI.Nevím zda by šel zvuk z pc z KODI poslat přes usb do externího DACu, nejspíše by to bylo lepší než li přes omezenou optiku. V tomhle jsem nezkušený zelenáč.![]()
Bazarový CA DacMAGIC+ a někdy se dá sehnat i s úpravou CASEA. To je pak o třídu lepší. Jeden takový jsem prodával.nordland88 píše: ↑17 pro 2017 14:59Potřebuji DACana kvůli zvuku z pc do stereo zesilovače (vstup pouze cinch), na ozvučení filmu ve stereu. Nějaká rada na DAC, lepší než li CAMBRIDGE DacMAGIC 100 ?
veľmi jednoducho. hudbu by si streamoval do rpi3 z NAS-u, prípadne priamo zapojeným HDD a ovládal to cez aplikáciu (PC/mac/prenosné zariadenie). Samozrejme, v rpi3 by si mal nainštalovaný nejaký hudobný prehrávač (napr. už vedľa spomínaný runeaudio/volumio) a cez hifiberry digi+ optikou by si prepojil rpi3 s dacanom.nordland88 píše: ↑17 pro 2017 20:14Hmm, tak se vykašli na snahu připojovat své PC k zesilovači, pořiď si třeba Raspberry s kartou HiFiBerry a nech tuhle mini PC krabičku přímo vedle audio systému.
Nechápu jak by to fungovalo v praxi...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 140 hostů