Externí zesilovač ke gramofonu
Re: Externí zesilovač ke gramofonu
Když to tak čtu, tak zlaté Pc a flac
To bych zrovna netvrdil. PC, pokud ho chceme používat jako přehrávač hudby pro kvalitní poslech, je doslova mrcha se spoustou problémů, který řešit není vůbec jednoduchý.
No dobře. Tak zlatý CD player a zesilovač
Řekl bych že je to buď špatně zvoleným přítlakem na hrot. A nebo prostě slyšíš jak doopravdy špatně hraje 2M Red. Je to pouze základní přenoska..
No uvidím,... Po konzultaci se servisním střediskem project mě bylo doporučeno jim to poslat na přeměření, jelikož ho mám měsíc, tak jsem ho zabalil a uvidím..., když nic nenajdou, tak budu laborovat dál xD
Rozumné řešení.
To jako poslat v balíku jak tenisky z e-shopu?! před tím krokem důrazně varuji...servis ano,
ale jen osobní předání a písemný zápis (cena, termín, záruka) podvodů už bylo dost.
ale jen osobní předání a písemný zápis (cena, termín, záruka) podvodů už bylo dost.
Tak je to z alzy, kde se k reklamacím většinou stavějí dobře, je to pečlivě zabaleno do původního obalu a osobně dnes předám na pobočce... No samozřejmě se trochu bojím, aby to nenadělalo více škody než užitku, ale co no... Snad to vyjde xD
Abych téma uzavřel nějakým rozuzlením (i když omlouvám se že to tak trvalo, ale až nyní je komplet vyřešeno).
Alza reklamaci uznala s tím že došlo k jakémusi servisnímu zákroku, výsledek byl rozhodně lepší, ale stále to nebylo úplně ono.
Před 14dny jsem se rozhoupal k nahrazení phono pre-ampu integrovaného v Marantzu za externí (nakonec to vyhrál Mofi ultraphono) a po lehkém ladění s nastavením musím říct že to hraje jak víno. Každopádně díky všem za různé rady a podněty...
Alza reklamaci uznala s tím že došlo k jakémusi servisnímu zákroku, výsledek byl rozhodně lepší, ale stále to nebylo úplně ono.
Před 14dny jsem se rozhoupal k nahrazení phono pre-ampu integrovaného v Marantzu za externí (nakonec to vyhrál Mofi ultraphono) a po lehkém ladění s nastavením musím říct že to hraje jak víno. Každopádně díky všem za různé rady a podněty...