Grundig compact-system cs 500

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Ramones
Kontaktovat uživatele:

Re: Grundig compact-system cs 500

Příspěvek od Ramones »

...ono to v těch dobách bylo více hi-fi, než to domělé hi-fi z dnešních supermarketů ;)

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

InExile píše:Práve poslouchám radio...
Ramones ma pravdu. Uz jen samotny fakt, ze to i po vice nez triceti letech bez problemu funguje, svedci o tom, ze se tenkrat vyrabely kvalitativne podstatne spolehlivejsi stroje, nez je tomu dnes. Alespon tedy v cenove podobnem segmentu. Dnesni “veze” budou mit za tricet let za sebou uz minimalne jednu recyklaci a budou slouzit jen jako kvetniky na balkon. :lol:
InExile píše:...ani jsem ješte nezkoušela tam dát kazetu, ale určite to funguje...
Nez se pustis do zkouseni toho kazetaku, nechal bych ho nejdriv zkontrolovat. Mohlo by se ti totiz stat, ze ti tu kazetu pri prehravani „sezere“.
InExile píše:Mě se to hrozne líbí, mám to v obývaku a protože bydlíme v chalupe tak je to stylový.
Kdyz se ti ta sestava libi a pasuje do vaseho "ambiente", tak si ji radeji nech, na prodeji jenom tratis a za to, co za ni utrzis, nic kvalitniho neporidis.
InExile píše:...jen ten gramec me mrzí...ted jsem zkoušela jestli to vubec jde. Dala jsem tam desku a svete div se ono to maká skoro samo..jen ta jehla mi tam chybí :cry: je tady plno desek z vážnou hudbou což by me zajímalo jakej to má zvuk. My doma gramec nikdy nemeli tak si to nák neumim představit
Az se ti ho povede “zpojizdnit” bude tva radost mozna jeste vetsi. ;)
InExile píše:...Existuje nekdo kdo tohle kupuje??...
Kdyz budes mit cas (a naladu), podivej se tady na foru do vlakna "Kdo je kdo". Myslim, ze se nebudes stacit divit, CO vsechno jeste dneska lidi kupuji... :lol:

InExile
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od InExile »

vyčerpávající odpovedi...teda...díkes...jsem zvedava ženská tak se ptám. Co se týče prodeje tak určite nechcí, jenom me jako ženskou zajímá jakou to má cenu, nic víc..prodat to nechci i kdyby se mi ti sem nehodilo určite bych pryč nedávala. Do ty kazety jdu..já myslím že to fachá před námi zde bydlela stará paní, veřím tomu že se k tomu chovala slušne. Takže to pojede. Jenom jsou tam nekteré funkce kterým nerozumím...mám doma jenom novodobou hi-fi od Technics( taky je skládací :D ) ale tyhle funkce teda fakt nemá. Ale já to pomačkam jak se znám a uvidím co s tím

Odpovědět