Gumové podložky pod repro
Re: Gumové podložky pod repro
Atotheku,zacinam te podezřívat,ze jsi si chtel temi podlozkami navodit slastné okamžiky 

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Vliv muze mit cokoliv 
Tak hlavne at ti to hraje.
Tak hlavne at ti to hraje.
Ještě poslední poznatek. Zkusil jsem ještě semišové/filcové podložky. V podstatě stejný efekt,. jen to zvýraznilo basovou frekvenci víc ke středům, takže to bylo spíš nepříjemný a skoro to rezonovalo v hlavě 
Bazi: Ne, k tomu repráky nepoužívám
Sonofstars: Díky

Bazi: Ne, k tomu repráky nepoužívám

Sonofstars: Díky

Ja som skúsil snáď všetky dostupné materiály
od rôznych druhov kovov, plastov, silikónu, driev gúm, skál betónu, keramiky, filcu, atd
a to od veľkých plôch na celú spodnú dosku bedni, až po hroty
... najviac osvedčená kombinácia je u mňa - hrot, na tvrdej podložke, pod ňou tvrda guma a to všetko na žulovej doske, ktorá je tiež od zeme odpružená gumou
... ktomu záťaž v podobe žulovej dosky na vrchu bedni
zmena ukrutna 

Coto?? Myslim, že po tom všem cos vyzkoušel, bych už vůbec nepoznal jak to vlastně hraje
)
Ale jo, jestli to vyhovuje...
Já mám totiž pocit, že ty bedny co mám, jsou prostě navržený na stůl ke kompu a tak asi hrajou nejlíp, nejvyváženěji. Takže, tím moje laborování končí

Ale jo, jestli to vyhovuje...

Já mám totiž pocit, že ty bedny co mám, jsou prostě navržený na stůl ke kompu a tak asi hrajou nejlíp, nejvyváženěji. Takže, tím moje laborování končí

Mňa ti to nejak baví
a dosť sa človek naučí pritom o tejto problematike
.. Na stôl môžu byť navrhnuté, ale fyziku neoklameš nijak.. Ak to raz dáš priamo na drevo, bude to prenášať vibrácie a hrať to nebude určite ako má . Čo ale nevylučuje to, že sa to niekomu nemôže páčiť.. Poznám aj taky prípad, keď subwoofer bol opretý o skriňu a ta sa zmenila na druhú ozvučnicu a dunelo to snáď trojnásobne
a páčilo sa 

dost zasadne je z coho mas skladbu podlahy (nielen to viditelne ale aj ci je pod tym hruby beton alebo drevena podlaha na poschodi domu)Jason píše: ↑25 led 2019 19:58Ja som skúsil snáď všetky dostupné materiályod rôznych druhov kovov, plastov, silikónu, driev gúm, skál betónu, keramiky, filcu, atd
a to od veľkých plôch na celú spodnú dosku bedni, až po hroty
... najviac osvedčená kombinácia je u mňa - hrot, na tvrdej podložke, pod ňou tvrda guma a to všetko na žulovej doske, ktorá je tiež od zeme odpružená gumou
... ktomu záťaž v podobe žulovej dosky na vrchu bedni
zmena ukrutna
![]()
Hrubý betón samozrejme.. Ako väčšina si myslím....
a co mas na tom betone? koberec, plavajucu podlahu, na beton pevne nalepene parkety?