Gumové podložky pod repro

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Re: Gumové podložky pod repro

Příspěvek od Bazi 36 »

Atotheku,zacinam te podezřívat,ze jsi si chtel temi podlozkami navodit slastné okamžiky *2thumbsup*

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Vliv muze mit cokoliv 😉

Tak hlavne at ti to hraje.

Atothek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atothek »

Ještě poslední poznatek. Zkusil jsem ještě semišové/filcové podložky. V podstatě stejný efekt,. jen to zvýraznilo basovou frekvenci víc ke středům, takže to bylo spíš nepříjemný a skoro to rezonovalo v hlavě :)

Bazi: Ne, k tomu repráky nepoužívám :D
Sonofstars: Díky ;)

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

Ja som skúsil snáď všetky dostupné materiály :D od rôznych druhov kovov, plastov, silikónu, driev gúm, skál betónu, keramiky, filcu, atd :) a to od veľkých plôch na celú spodnú dosku bedni, až po hroty :)... najviac osvedčená kombinácia je u mňa - hrot, na tvrdej podložke, pod ňou tvrda guma a to všetko na žulovej doske, ktorá je tiež od zeme odpružená gumou :) ... ktomu záťaž v podobe žulovej dosky na vrchu bedni :) zmena ukrutna :)

Atothek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atothek »

Coto?? Myslim, že po tom všem cos vyzkoušel, bych už vůbec nepoznal jak to vlastně hraje :))
Ale jo, jestli to vyhovuje... ;)

Já mám totiž pocit, že ty bedny co mám, jsou prostě navržený na stůl ke kompu a tak asi hrajou nejlíp, nejvyváženěji. Takže, tím moje laborování končí :)

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

Mňa ti to nejak baví :) a dosť sa človek naučí pritom o tejto problematike :).. Na stôl môžu byť navrhnuté, ale fyziku neoklameš nijak.. Ak to raz dáš priamo na drevo, bude to prenášať vibrácie a hrať to nebude určite ako má . Čo ale nevylučuje to, že sa to niekomu nemôže páčiť.. Poznám aj taky prípad, keď subwoofer bol opretý o skriňu a ta sa zmenila na druhú ozvučnicu a dunelo to snáď trojnásobne :D a páčilo sa :D

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Jason píše:
25 led 2019 19:58
Ja som skúsil snáď všetky dostupné materiály :D od rôznych druhov kovov, plastov, silikónu, driev gúm, skál betónu, keramiky, filcu, atd :) a to od veľkých plôch na celú spodnú dosku bedni, až po hroty :)... najviac osvedčená kombinácia je u mňa - hrot, na tvrdej podložke, pod ňou tvrda guma a to všetko na žulovej doske, ktorá je tiež od zeme odpružená gumou :) ... ktomu záťaž v podobe žulovej dosky na vrchu bedni :) zmena ukrutna :)
dost zasadne je z coho mas skladbu podlahy (nielen to viditelne ale aj ci je pod tym hruby beton alebo drevena podlaha na poschodi domu)

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

Hrubý betón samozrejme.. Ako väčšina si myslím....

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

a co mas na tom betone? koberec, plavajucu podlahu, na beton pevne nalepene parkety?

Jason
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jason »

Dlažbu

Odpovědět