Hifi rack

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Hifi rack

Příspěvek od Zappadaddy »

lachim píše:tujatuja

proč? nechápu.
vždyť fotolaik původně uvažoval o stavbě repro s využitím těchto profilů!
nakonec od toho upustil. vyšlo by ho to příliš draho! se ho zeptej sám.
naproto nechápu tvou impertinentní otázku.
nebo narážíš na mou homosexualitu?
No to je náš starý známý Lachim tak jak ho všichni známe. :D Jsme zde tolerantní, lidé se všemi úchylkami jsou zde vítáni. :lol:

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

tujatuja : malem jsi trefil hrebicek na hlavicku ... *2thumbsup*
btw - Lachim to hrozne zjednodusil - projekt na tyto repro byl opravdu pripraven, resil jsem to ve spolupraci s jednou americkou firmou, ktera se zabýva vyrobou aktivních repro pro slozite prostory se spatne resitelnou akustikou ... ty masivni hlinikové nohy meli ve finale vlastne slouzit jako chladice zesilovacu (od americanu to bylo velmi sofistikovane vymysleno - kombinace digitalnich zesilovacu na basy, klasicke tranzistory na stredy a vysky pro stavajici bednu Usher - ta byla samozrejme uvnitr kompletne "prekopana" ..), zaroven ten stojan mel samozrejme svou prapuvodni funkci - stát a drzet repro ... uvnitr stojanu by byla kabelaz, byly vymysleny i specialne odstinene teflonové zlabky, ktere se meli vsunout do stojanu ...jako "repro" pro bas byly nejake 17ti palcove reproduktory, ktere byl integrovány do postranních "kapes" na stojanu - zminku o plexi ignoruj - Lachim to zase zlehcil - samozrejme to nebyl podobny material, ale zrejme si vzpomel, ze jako "odhomtonovaci antirezonancni" závěsy - nebo jak to nazvat, byly navrzeny čedičovo - keramicke vložky (údajne se to pouziva u TOP highend reseni v repro u renomovanych znacek) ... bylo to vlastne jako 2 povesne subwoofery na kazdem stojanu .. zminku o Solution opet od Lachima ignoruj - on velmi dobre zna mou slabost pro "hlinikovy" vzhled vyrobku z oblasti hifi a Solution do toho presne zapada ... a hlinik (jak jinak) byl hlavni designovou linkou i u techto repro - ty pridavne basaky meli sice ozvucnice z klasickeho ozvucnicoveho materialu, ale povrch byl resen potazenim hlinikovo karbonove folie (zyvsovalo to i extremne rigiditu ozvucnice) ...jako naprostou vychytavku (prtoze jsem hracicka) jsem povazoval fakt, ze jsem ty zesilovace a hlasitost beden mel moznost ovladat pres aplikaci iPhonem i iPadem !!! Proste americka firma ....
Bohuzel, cenove se to dostalo do takove hladiny, ze jsem to nemohl realizovat, tak jsem zaplatil jen "trochu" dolarku za projekt, ktery jsem zatim musel dat do "supliku" ...
Tom

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Zappadaddy píše:

proč? nechápu.
No to je náš starý známý Lachim tak jak ho všichni známe. :D Jsme zde tolerantní, lidé se všemi úchylkami jsou zde vítáni. :lol:
Ovšem ja som niekde čítal štúdiu o tom, že homosexuáli počujú a vnímajú úplne inak, takže by som Lachimove názory moc vážne nebral ;)

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

proč? nechápu.
Lachime, tak jsem to vůbec nemyslel. O tvé orientaci nevím nic a pro mě je zcela nepodstatná. Spíše mi připadalo, že se zbytečně navážíš do Fotolaika, jehož rack považuji za mimořádně povedený - takový bych si přál mít sám doma.

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Že je Lachim homosexuál mi vôbec nevadí, mňa zatiaľ neobťažoval.
Vadí mi ale, že svoju orientáciu často zneužíva na verejnom hifi-fóre na svoju obranu...
Sme predsa chlapi, či nie? ;)

korys
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od korys »

Čus chlapi,

tujatuja
:) On se Lachim s fotolaikem moc dobře zná a tak se špičkují. To Tě jen oklamalo křivé zrcadlo.

fotolaik
No vida, super kinobedny za pár! Já věděl, že jsou mi nějak povědomé, tak jsem sundál ráměček z jedné... a byl jsem doma - ,,UŽHREJ" - já doteď nevěděl jak se to má správně vyslovovat. :D
Přes řeku do stínu stromů.

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

to tujajtuja : nevahej a dej se do stavby .. kontakt na firmu na profily Ti mohu poskytnout - jsou to fakt profici ....
a ano, s Lachimem nas poji mnoholete hifi pratelstvi ...

Teti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teti »

Obrázek
Co neco takovyho? Kopie Finite Element

durgo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od durgo »

teti
aj keď je vlákno o rackoch, ale nemáš väčšiu fotku aby bolo vidieť aj bedne?

hattorihanzo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattorihanzo »

Zdravím všechny, já mám v plánu stavět něco v tomhle stylu
Obrázek
Stránky výrobce jsou http://www.hifiracks.co.uk/index.php

Odpovědět