Zdravím, kúpil som HiFi stolík zn. Norstone Square, ktorého konštrukcia je takpovediac vcelku robustná, celková hmotnosť stolíka je 80 kg, police sú z temperovaného skla o hrúbke 1,9 cm, každé poschodie je samostatné, uložené na hrotoch. Keďže teraz čítam na fóre rôzne názory ohľadne materiálov políc pod audio komponenty a ich vplyv na zvuk, zaujímalo by ma, či je ešte možné nejakým spôsobom vylepšiť sklenené police môjho stolíka. Materiály ako žula, mramor, nerez, masív, MDF, sklo...všetky sú svojim spôsobom špecifické a prejavujú sa na zvuku či už pozitívne, alebo negatívne...problémové bude podľa toho, čo na fóre čítam sklo, žula a pod.
Jedna sklenená polica na mojom stolíku je bezmála 2 cm brubá, s hmotnosťou cca 18 kg, ale aj tak je tu riziko rezonancií pomerne vysoké. Napadlo ma eleminovať tento jav podložením každého prístroja, buď MDF doskou, alebo antirezonančnými Ceraballmi

. Viem, že je tu mnoho skúsených hifistov, ktorí už kadečo v tomto smere vyskúšali, veľmi by som ocenil ich radu, ktorá by môj problém pomohla vyriešiť. Vopred ďakujem za názory

....(viem, túto dilemu som mal riešiť ešte predtým, než som uvedený stolík plánoval kúpiť

)