ok, byl tedy průkopníkem jen pro mneMB píše:kod je okopirovany z Audiocatalystu cca rok hmm 1999, niečo o tom viemdrfish píše:(dnes běžné, ale EAC byl průkopníkem)
Jak správně vypálit CD?
Re: Jak správně vypálit CD?
Nero hlavně nemá korekci offsetu.
Nero hlavne nevie, co v pripade Audio CD precita.
No v případě Nera mi to přišlo vždycky stejné, jako kdybych v PC otevřel složku CDrom, označil vše a dal Ctrl-C a zkopíroval na hard. Nero asi dělá totéž 
Pánová, myslím, že jste si špatně přečetli dotaz. Ten zněl na vypalování, nikoli na grabování. V tomto konkrétním případě jde o vypálení již stažené hudby za účelem prvotního poslechu, takže vaše upřímně poskytnuté rady jsou skoro k ničemu.
Moje rada zní - použij EZ CD Audio Converter, je jednoduchý a smahnout CD umí velmi dobře.

Moje rada zní - použij EZ CD Audio Converter, je jednoduchý a smahnout CD umí velmi dobře.
Kód: Vybrat vše
http://www.poikosoft.com/index.html
EAC umí i vypalovat. Používám ho, když potřebuji vypálit CD, které mám jako obraz + *.cue. V tomto případě je to asi nejlepší volba. Ani nemusí být obraz, důležitý je cuesheet.
Pri samotnom vypalovani sa zas tolko toho pokazit neda. V principe je jedno, v akom programe sa vypaluje, ak sa nevypaluje rychlostou 52 X, na nekvalitne medium a ak uzivatel pri vypalovani nerobi psie kusy tak, ze mu 10 X v napalovacke padne buffer na minimum . . . problem u Audio CD nie je vo vypalovani, ale v tom, ako dostat data 1:1 na HDD. A snad tu nie je nikto taky, kto nebodaj vypaluje on the fly.
Já vypaluju on fly a nemám v tom problém. Jenže je to jak píše zakladatel, vypaluju na CD jen abych poslechl, zda se mi hudba líbí či ne a nakonec to stejně koupím origo.