Jakou přenosku pro Tesla NC 500
Re: Jakou přenosku pro Tesla NC 500
Pozor na velmi staré přenosky. Možná to záleží i na jejich skladování, ale viděl jsem přenosky, jejichž zavěšení a tlumení se časem zcela rozpadlo (zteřel v něm ten materiál z čeho to bylo vyrobeno)
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Osobne som nedavno rekonstruoval jednu NC500 (konecne po rokoch som sa k nej dostal
)
Stav pred http://s177.photobucket.com/albums/w214 ... 00_before/
Stav po http://s177.photobucket.com/albums/w214 ... 500_after/ este mi chyba plexikryt a podlozka na tanier... a samozrejme kvalitnejsia prenoska.....
pouzil som znamu OM5E hraje to pekne, ale az sa dostanem k nejakym peniazom, planujem ist trochu vyssie, pravdepodobne OM10. To len tak na okraj (chcel som sa pochvalit
)

Stav pred http://s177.photobucket.com/albums/w214 ... 00_before/
Stav po http://s177.photobucket.com/albums/w214 ... 500_after/ este mi chyba plexikryt a podlozka na tanier... a samozrejme kvalitnejsia prenoska.....
pouzil som znamu OM5E hraje to pekne, ale az sa dostanem k nejakym peniazom, planujem ist trochu vyssie, pravdepodobne OM10. To len tak na okraj (chcel som sa pochvalit

-
- Kontaktovat uživatele:
To je pěknej gramec
Až zprovozním tu svoji tak taky postnu nějaké fotky.
Chtěl jsem se zeptat, jestli se ti taky tak lehce otáčí headshell na ramínku? Tím myslím, že tam není žádný šroubek, který by ten Headshell usadil pevně na ramínko a já pokaždé jak zdvihám raménko od desky nahoru tak tím pohnu a před každým dalším spuštěním jehly na desku jej musím znovu vyrovnávat aby byla jehla vodorovně k drážce desky.
A taky se mi zdá, když dám ucho k ložisku, že slyším jak někde dře, což mě taky trochu znervózňuje. Nemá někdo volné ložisko?

Až zprovozním tu svoji tak taky postnu nějaké fotky.
Chtěl jsem se zeptat, jestli se ti taky tak lehce otáčí headshell na ramínku? Tím myslím, že tam není žádný šroubek, který by ten Headshell usadil pevně na ramínko a já pokaždé jak zdvihám raménko od desky nahoru tak tím pohnu a před každým dalším spuštěním jehly na desku jej musím znovu vyrovnávat aby byla jehla vodorovně k drážce desky.
A taky se mi zdá, když dám ucho k ložisku, že slyším jak někde dře, což mě taky trochu znervózňuje. Nemá někdo volné ložisko?

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak přenoska dneska dorazila z USA, naštěstí bez cla a DPH

- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Dakujem za pochvalu
Nie, ja ho mam pevne, ved kvoli tomu som zhanal nove ramienko (niekde je v tej serii aj sfotene), bal som sa sam to nejak napevno prichytit, predsa aj milimeter je dost v takomto citlivom systeme.
Potom poreferuj ako je na tom ta prenoska, mozno pojdem tiez do nej

Nie, ja ho mam pevne, ved kvoli tomu som zhanal nove ramienko (niekde je v tej serii aj sfotene), bal som sa sam to nejak napevno prichytit, predsa aj milimeter je dost v takomto citlivom systeme.
Potom poreferuj ako je na tom ta prenoska, mozno pojdem tiez do nej

CaveDweller děkuji za fotky.
Tak se Ti to podařilo a systém dostává celkovou podobu.
Piš dál, jsem zvědavý a těším se, na Tvé zkušenosti.

Tak se Ti to podařilo a systém dostává celkovou podobu.
Piš dál, jsem zvědavý a těším se, na Tvé zkušenosti.
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s přenoskou NAGAOKA MM-321 BE?
Gramofon mám Teslu NC 500.
máte někdo zkušenosti s přenoskou NAGAOKA MM-321 BE?
Gramofon mám Teslu NC 500.
CaveDweller:
Ahoj, doposud jsi nenapsal zkušenost s přenoskou AT12S... Jak to vypadá v kombinací s NC 500?
Předem díky za odpověď...
Ahoj, doposud jsi nenapsal zkušenost s přenoskou AT12S... Jak to vypadá v kombinací s NC 500?
Předem díky za odpověď...

Také by mne to zajímalo....