Jaký Reel To Reel magnetofon
Re: Jaký Reel To Reel magnetofon
Nakonec jsem zakoupil AKAI GX-636, je krásný, ale vadí mi přeslechy mezi nahrávkou při rychlosti 19,05 cm/s, je tam slyšet nahrávka z druhé strany pásku. A abych si udělal radost zakoupil jsem i Revoxe PR99mkIII od soukromého vlastníka (byl provozován doma, žádné studio, jen soukromý vlastník) , půlstopý poloprofi stroj s rychlostmi 19 a 38 a na nový pásek a rychlosti 38 cm/s je to nádhera.
Čtvrtstopé magnetofony mají smysl jen do rychlosti 9,5, přeslechy z protistop na rychlostech 19 a 38 jsou dány principem záznamu a nic se s tím nedá dělat. Jedině nahrávat na čtvrtstopém pásek z jedné strany (což je nejen z ekonomického hlediska, řekl bych, nechytrost). Na domácí poslech půlstopý stroj s rychlostmi 19 a 38 

zdar.
s odstupom času , to tu zapadlo prachom. a tak to vyzerá , že aj tie vaše stroje , zapadli.
za tú dobu sa niečo zmenilo ?
s odstupom času , to tu zapadlo prachom. a tak to vyzerá , že aj tie vaše stroje , zapadli.
za tú dobu sa niečo zmenilo ?
Takové strojky nikdy nezapadnou prachem, u mne zůstal jen tento kousek :
Tak to jsme na tom stejně, na rozdíl od tebe ho nemám s plexi krytem. S lehkým tunningem. Uhera Variocord už jsem dal dávno pryč. A ještě má vymazlená Nagra IV-L, taky stále slouží. 

Moc hezké, radostný to pohled. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Pytel
Moc hezký magič. Líbí se mi elegantní a jednoduché držáky na zeď. Co je to zač? Hodilo by se mi to.
Vlevo dole na obrázku to vypadá jako druhý stroj. Co je to zač?
Moc hezký magič. Líbí se mi elegantní a jednoduché držáky na zeď. Co je to zač? Hodilo by se mi to.
Vlevo dole na obrázku to vypadá jako druhý stroj. Co je to zač?
Ty držáky na zeď, jsou masivní a originál pod mikrovlnku, koupeno tuším v OBI.
Ta fotka už je letitá z dob co jsem měl více kotoučáku TEAC X-2000R, TEAC X-1000M, Akai 625, Akai 635,.... Potom vše rozprodal a ostal jen Technics, který slouží dodnes.
Ta fotka už je letitá z dob co jsem měl více kotoučáku TEAC X-2000R, TEAC X-1000M, Akai 625, Akai 635,.... Potom vše rozprodal a ostal jen Technics, který slouží dodnes.
Jj, chválím, mám ho taky, jen sháním plexi kryt.
-
- Kontaktovat uživatele:
originál pod mikrovlnku, koupeno tuším v OBI.
Díky. Kouknu.
Díky. Kouknu.