Jaky zesilovac k INFINITY KAPPA
Re: Jaky zesilovac k INFINITY KAPPA
koudy: To bohužel nemůžu sloužit, ve Vincentech se nevyznám, musel bych ho dohnat a zeptat se, což je při jeho rozlítanosti po světě problém.
Tak se mi ho přece jen povedlo dohnat - je to SA 93 + SP 993.
Koudy:můj příspěvek byl určen zakladateli vlákna,jako doporučení,místo toho luxmana.
Ale když jsme u toho,nemyslím si,že by to pro tebe byl downgrade,spíš naopak.M1 je snad ve všech ohledech lepší(pokud jsem něco nepřehlídl) než SP997.Taky cena M1 tehdy,byla vyšší,než cena dvou SP997 dnes,tady bys musel hledat soupeře v jiné kategorii.Hlavně díky sigma drive,dokáže reagovat na impedanční průběh měničů,spolu se stabilitou do 1 ohmu,to z něj dělá pro Kappy ideálního partnera.Výkon není všechno,kdyby ano,hrajeme všichni na 1000w digitály.
Ale když jsme u toho,nemyslím si,že by to pro tebe byl downgrade,spíš naopak.M1 je snad ve všech ohledech lepší(pokud jsem něco nepřehlídl) než SP997.Taky cena M1 tehdy,byla vyšší,než cena dvou SP997 dnes,tady bys musel hledat soupeře v jiné kategorii.Hlavně díky sigma drive,dokáže reagovat na impedanční průběh měničů,spolu se stabilitou do 1 ohmu,to z něj dělá pro Kappy ideálního partnera.Výkon není všechno,kdyby ano,hrajeme všichni na 1000w digitály.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ty Kappy 8.1(2) mají citlivost 89 dB a jmenovitou impedanci 6 Ohm. Tzn. nebál bych se, že je neuživí zesilovač s min. 105 W RMS do 8 Ohm pro oba zároveň hrající kanály 20 Hz - 20 kHz při zkreslení 0.005 %. Navíc takhle stabilní, s DF 1000 na 100 Hz a Slew Rate 100 V/μs.
Na druhou stranu souhlasím s tvrzením, že výkonu není nikdy dost.
Na druhou stranu souhlasím s tvrzením, že výkonu není nikdy dost.
Tak to se omlouvám, měl jsem za to, že tazatel má již vybráno. Jinak papírové parametry nejsou vše, čili napoví až vlastní poslech. I zesilovače z kategorie highend nemají kolikrát parametry s ultimátními hodnotami a přesto hrají famózně. Sám mám slabost pro starší stroje (měl jsem Sony ES, AKAI 6x, Onkyo Integra), ale řekl jsem si, že pořídím něco mladšího a více osvědčeného.
to S499_1023: díky za dopátrání
to S499_1023: díky za dopátrání

Pítrs: Papír snese všechno. Kappy 8.1 padají kolem dělicích frekvencí az na dva ohmy.
darken: Co je to sigma drive po překladu z marketérštiny do suchého jazyka?
darken: Co je to sigma drive po překladu z marketérštiny do suchého jazyka?
S499_1023: tady je technická příručka Sigma Drive:http://www.hifiengine.com/manual_librar ... rive.shtml
Jestli jsem to správně pochopil,tak poskytuje zesilovači zpětnou vazbu o chování měniče,aby ten na to mohl reagovat.
Jestli jsem to správně pochopil,tak poskytuje zesilovači zpětnou vazbu o chování měniče,aby ten na to mohl reagovat.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
S499_1023:
Jo, vím. Proto jsem psal o jmenovité impedanci.
Podle dostupných info by pro tenhle Kenwood neměla být impedance klesající takhle dolů žádný problém.
Jo, vím. Proto jsem psal o jmenovité impedanci.
Podle dostupných info by pro tenhle Kenwood neměla být impedance klesající takhle dolů žádný problém.
Dekuji vsem za rady a nazory. Nakonec to vyhral ten Luxman A 383 v kombinaci s D/A prevodnikem Bryston BDA-1 hraje nadherne.