Jaký zesilovač ke KEF R 700
Re: Jaký zesilovač ke KEF R 700
Pro Kočí
Zdravím
Děkuji za Tvůj námět.
ZK
Zdravím
Děkuji za Tvůj námět.
ZK
zdenek57 slyšel jsem R 900 s předzesilovačem a monobloky Exposure asi za 120k. Nebyly tam vůbec žádné bassy od 60 Hz dolů nic. Šťastný výběr!
Marantz a basy byl u me vzdy problem, totez mi rikalo vice lidi.
Co naopak muzu doporucit a slysel jsem u kamarada Moon + KEF, tato kombinace si sedla
. Accuphase bude urcite taky dobra volba, otazka kde se clovek zastavi financne, pokud nepujde o bazar.
Co naopak muzu doporucit a slysel jsem u kamarada Moon + KEF, tato kombinace si sedla

Díky za rady ,zatím nasávám jako “houba”
jako info….
Docela mne udivilo kolik je zkušeností s KEFy.Když jsem je kupoval moc info jsem nenašel.
Ještě jednou dík
ZK
Docela mne udivilo kolik je zkušeností s KEFy.Když jsem je kupoval moc info jsem nenašel.
Ještě jednou dík
ZK
Možná, že neutrální zesilovač není až tak špatný nápad. Třeba jednou budeš ty bedny upgradovat.
Pro:Jarda69
Tím neutrální míníš jaký zesilovač?
Tím neutrální míníš jaký zesilovač?
S Kinki studio plná spokojenost.
Je naprosto suverénní a s tou neutralitou se člověk brzy a snadno "popere". Já první dva tři dny s Kinki v duchu úpěl, do čeho jsem to skočil, ale chce to nechat dozrát a vstřebat a pak... neměnil bych.

Takze vyhnane vysky az k neutralnosti
.... slysel jsem vice lidi, kteri Kinkokinu neprisli na chut.

Pro zpestření.
Zapl jsem si stávající sestavu přes filtr Furutech.Příjemná změna.Pro mne až překvapující ukázka vlivu síť.filtru.Původní-Sirius evo3.
Zapl jsem si stávající sestavu přes filtr Furutech.Příjemná změna.Pro mne až překvapující ukázka vlivu síť.filtru.Původní-Sirius evo3.
Skutočne ?BVa píše: ↑19 led 2023 22:14Tak toto neutrálne teda nie je..![]()
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 4uged-LJZc
... a kde ráči vidieť ostrieľaný "merač" z Trnavy technický problém?

Prienik siete 60Hz a násobkov a skreslenia (harmonické, intermodulačné) určite vyrobia mnoho "hudobných" informácií. Ak to " empirik" z Bratislavy nevidí, je to jeho problém
Ale však " De gustibus non est disputandum" 

... než tu začneš teoretizovať, tak by si si na tie "hudobné informácie" (pri tých konkrétnych nameraných parametroch) mal urobiť slepý test "tvojho typu" 
PS: empirik z Bratislavy nevidí ale počuje

PS: empirik z Bratislavy nevidí ale počuje
kulový..PS: empirik z Bratislavy nevidí ale počuje

U teba to bude " návyk na poslech nekvalitních modulačních zdrojů" , ako raz napísal klasik