tento dadafte?dadaft píše:Grundig V7000. konstruktérsky excelentní (jsem četl, posoudit neumím), zvukově parádní (vlastní zkušenost). vypadá somrácky, ale zdání klame.
http://elektro.bazos.cz/inzerat/5593840 ... V-7000.php
tento dadafte?dadaft píše:Grundig V7000. konstruktérsky excelentní (jsem četl, posoudit neumím), zvukově parádní (vlastní zkušenost). vypadá somrácky, ale zdání klame.
tak to je fajn, od Rotel jsem původně chtěl, nakonec jsem ho zavrhl...Jacha píše:Nedoporučuji nejlevnější CA jen to, že MS si se zesilovači CA rozumí narozdíl od Rotelu tam je to tragédie. S oběma zesilovači jsem měl možnost slyšet na vlastní uši. Někdo jiný to může slyšet jinak, jde pouze o můj vlastní názor a osobní poslechové zkušenosti.
Jirka
jinak ještě díky za tip vintage. neváhal jsem a po neděli ho čekám (a zatím poslouchám svůj hnědý V7000vintage píše:tento dadafte?
Tak dobře sleduj Lintone Audio na anglickém eBay. Ti to sem v pohodě posílají a točí tam těch Cyrusů docela dost.Plusminus píše:takový Grundig Fine Arts V2 , mlask
nicméně po druhém týdnu hledání jsem se zamiloval do Cyrusu, jen je problém je sehnat, na ebay jich sice pár je, ovšem občanům GB se moc do ČR posílat nechce.
Pochybuji o tom, ale zeptám se neuvažuje někde o prodeji?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů