JVC XP-A1000 -skúsenosti
Re: JVC XP-A1000 -skúsenosti
Pěkný odkaz na stránky! Ví někdo čemu to v JVC říkají COMPU LINK?
http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=158234 Systémové dálkové ovládání.
Compulink 1 Plne používam,mám všetky komponenty poprepájané na Compulink1 dokonca som momentálne vyradil pôvodný dialkový ovládač k zosilovaču AX-Z911Bk a namiesto neho používam,len dialkový ovládač z AX-R551BK takmer všetky funkcie s ním idú ovládať CD,Deck,Tuner,jedine s ním neide ovládať digitálne vstupy,ten AX-R 551 nemal.Je to fenomenálny system myslim,že žiadna firma takýto nepoužíva,čokolvek od JVC s Compulinkom včleníte do systému,tak to šlape.
Jaro.
Jaro.
Jarroo píše:Compulink 1 Plne používam,mám všetky komponenty poprepájané na Compulink1 dokonca som momentálne vyradil pôvodný dialkový ovládač k zosilovaču AX-Z911Bk a namiesto neho používam,len dialkový ovládač z AX-R551BK takmer všetky funkcie s ním idú ovládať CD,Deck,Tuner,jedine s ním neide ovládať digitálne vstupy,ten AX-R 551 nemal.Je to fenomenálny system myslim,že žiadna firma takýto nepoužíva,čokolvek od JVC s Compulinkom včleníte do systému,tak to šlape.Princip spočíva v tom,že hlavný počítač sa nachádza v zosilovači,alebo v Receiveri a ten komunikuje s každým komponentom 3,5mm jackovým káblom oba konce kábla majú rovnaké 3,5mm jacky,takže výstup zosilovač Compu link do kompnentu Compu link z komponentu do dalšieho komponentu atď..a z posledného komponentu zostavy sa naspäť vracia do zosilovača alebo Receiveru do vstupu Compu link.V podstate
je to kruhové zapojenie.Nikdy mi to nezlihalo.
Jaro.
znie to velmi podobne ako system pod nazvom "SR" od pioneeru a ktomu systemove dialkove od zosilovaca, napriklad http://s7.postimg.org/z7tvq1iyj/remote.png
Urcite odporucam sprovoznit, perfektna vec, komponent bez podpory tejto funkcie by som si asi ani nekupil
Urcite odporucam sprovoznit, perfektna vec, komponent bez podpory tejto funkcie by som si asi ani nekupil

Aha tak to ale asi maj na webu špatně uvedeno AX-1100 snad žádný takový konektor ani nemá? Senzor na ovladač tam myslím taky není ne? Jestli to chápu dobře co tuhle funci má jde propojit s ostatním a jedním ovladačem ovládat současně víc komponentů hej?
Stejnou funkci mají i přístroje koncepce Philips se sběrnicí RC-5
Hans! JVC AX-1100 Compu link nemá žial tam bude problém s ovládaním zostavy,je to zvláštne,ale sa mi zdá ,že to už boli zosilovače na konci éri slávi JVC.Inak AX-Z1010TN,Ax-Z911BK,Ax-Z711Bk Ax-R551BK tie všetky mali Compu link ,a ešte niektoré Reicevery, a hlavne tie najviššej rady..Dal som link v predchádzajúcich odpovediach pozri si ,je tam všetko čo sa vyrábalo.
Jaro
Jaro
S499. Možné to je,Philipsu som sa nikdy nevenoval
U Philipsu je to o to elegantnejšie, že zbernci uRC-5 používal aj Grundig, Marantz, takže nebol problém skombinovať značky a zachovať systémové DO.