Kde nakupovat CD??

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
vanav
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde nakupovat výhodně CD??

Příspěvek od vanav »

Nejlepší je používat na konkrétní tituly tenhle vyhledávač: http://www.find-cd.co.uk/

Dobrou zkušenost mám s:
http://www.thehut.com/ , tady chtějí poštovný asi 0,89 libry za každé CD, ale i tak většinou vychází jako nejlevnější
http://www13.cd-wow.com/, ten je bez poštovnýho

Oba obchody poslílají každé CD v samostatné obálce, takže nemá cenu dělat hromadnou objednávku. Zásilky příjdou z Anglie většinou tak do týdne.

Homer
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde nakupovat výhodně CD??

Příspěvek od Homer »

Z českých obchodů mám dobrou zkušenost s Musicrecords a s Audio3.cz a ze zahraničí jsem nakupoval zatím jenom z Amazon.com a také spokojenost.

Robinson
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde nakupovat CD??

Příspěvek od Robinson »

Je rozdíl mezi poštovním poplatkem z Anglie a U.S.A? Je ten poplatek z U.S.A drahší?
Naposledy upravil(a) Robinson dne 03 říj 2008 13:25, celkem upraveno 1 x.

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Pipis - je tam přece možnost vybírat mezi region 1 a EU. Jen se to nesmí přehlédnout.

Robinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robinson »

aha , takže nejsou ty poplatky nějak astronomické ? Jakože dám víc za poštovné než za samotné cd. Našel jsem tam cd které zháním za dobrou cenu ,tak se zajímám . Díky za tipy *2thumbsup*

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Já myslel na http://www.13.cd-wow. Jinak tu Norah mi můžeš prodat...

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Mih píše:Já myslel na http://www.13.cd-wow. Jinak tu Norah mi můžeš prodat...
O jakou Noru se jedná? Přesněji CD?. Já ji poprvé uviděl v koncertním záznamu na ČT2 někdy před asi tak pěti roky. Chtěl jsem si z toho udělat DVD, ale disk v recieveru se nějak lehce zadrhával, a nekonec jsem to nemohl použít. Potom jsem si koupil CD Come Away With Me a bonusem bylo DVD s tímto koncertem. *bravo*

To je tak trochu *offtopic* .
CD teď kupuju jen v případě, že to chci a není možnost LP, nebo SACD.
Oba odkazy mi nejdou. Něco tam asi chybí?

Mike
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike »

pipis

My jsme region (evropa) číslo 2..... ;)

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

pipis píše:Mihu, jaký jsme region DVD, 5??
DVD-5, značí objem disku 4,7 GB. Zde je světové rozložení.
Obrázek

vanav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vanav »

http://www.cdwow.com je jenom novější verze www13.cd-wow.com . Na obou adresách funguje přihlášení pod stejným loginem. Já jsem zatím objednával jenom z www13.cd-wow.com.

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Regiony a jejich rozdělení je z příspěvku F.K. jasné. Méně známé je to, že přístroje které přehrají "vše" (tzv. multiregion) bývají zn. Harman Kardon. V Británii jsou z 99% ke koupi přístroje všech značek s regionem 1 a 2. V sousední SRN jsou přístroje s multiregion od všech zn. za menší příplatek...

hi-fi calvus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hi-fi calvus »

Pánové, jak je to na tom cd wow s platbou převodem, já jsem to vyzkoušel a něco si objednal a než jsem to na konci potvrdil, dostal jsem echo od kolegy že si mám zjistit nejprve kolik mě bude stát ten poplatek za převod peněz z moji karty do zahr. banky a zhrozil jsem se! Cirka 220,-kč je v mé bance minimum za tuhle operaci. Taky jsem si všiml, že při objednávce každého disku už tam automaticky skáče cena 0,50 liber za poštu, což by ale zase tolik nevadilo, ale ten převod je pěkná zlodějina, byl jsem na to upozornen a tak se ptám těch co už koupili, jak na to jdete vy? Všude se tu řeší poštovné ale tohle vůbec tak nechápu.
V mém případě jsem chtěl objednat SACD od DEAD CAN DANCE nebo např. DVD koncert od U2, region free pochopitelně projistotu, jinak na tom webu to vychází skutečně hodně levně, teda ne všechno ale je tam toho dost a podstatně levněji než u nás, ovšem ten převod z karty je maras.
To už pak mám jedno jestli budu kupovat doma nebo venku.
Tak jak to teda je?
Dík za vysvětlení.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Kupujte ode mne! :lol: jestli ma nekdo zajem tak mi hodte do posty co schanite a ja zkusim sehnat za nejlevnejsi cenu.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Dzyan píše:Kupujte ode mne! :lol: jestli ma nekdo zajem tak mi hodte do posty co schanite a ja zkusim sehnat za nejlevnejsi cenu.
to chceš dělat protože jsi dobrák od kosti?
vanav píše:Já to vždycky platím internet kartou (MasterCard od GE). S platbou převodem zkušenost nemám, ale ten poplatek asi odpovídá. Konkrétně jsem si tenhle týden objednával 4 CD. Platil jsem 4 x 7.99 + 1 x 0,5 libry, což je pojištění za každou objednávku. Z účtu mi už strhli 756,-Kč při kurzu asi 31,3 Kč za libru a to je vše. Jak jsem zjistil z minulých zásilek, tak to chodí z HongKongu a ne z Anglie. Posílají to, ale po jednotlivých CD, takže clo nehrozí.
já teď byl v bance obnovit svou kartu Maestro a bankovní úřednice se mě ptala, jestli chci stejnou nebo s možností internetového placení. nechtěl jsem. nevěděl jsem, k čemu by mi to bylo dobré. teď už to vím.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Dadaft;Urcite ne ale bavi mne to a chtel bych si vydelat na novy Naim! :P

Odpovědět