"Komponenty na sebe".
Re: "Komponenty na sebe".
No ovšem...moje přístroje uvedené v sekci "vybavení" pocházejí z let 1991-1994 když byla stabilní práce a sem-tam i nějaká výplata. Nejprv odešel zesil Pioneer (opravil jsem kontakty) pak CD player Technics (načítá disk 10-20min, je to možný ?!) a řemínky pohonu kazet decku Aiwa. Cívkáč Tesla B116 A je pouhou ozdobou místnosti, tož asi tak. (dneska bych "neufinancoval" nic na splátky neberu)
Já bych taky ty svoje starý krámy za nový nevyměnil.
Hustý! Jenom tape playerů vidím sedm. Legrace, jak se tam ta televize upozaděná krčí, většinou to bývá naopak..
Co to je za bedny?
Co to je za bedny?
... vyzerajú ako Linn Nexus
Jestli se nepletu, tak bedny jsou Linn Nexus LS 250 a vyráběly se ve Skotsku koncem 80. let. Slyšel jsem je jen jednou, kdysi dávno, u kámoše na Proseku, krmil je Accuphase E-206 a žádná bomba to nebyla.
Aby to nebylo jen OT, tak komponenty na sebe ano, ale v racku, nikov je zavřít do regálů - to je špatně.
Levnější např. Neolightripod
a za více kačáků superkvalitní Quadraspire Xref, ten používám já.
Hodně štěstí při výběru.
Levnější např. Neolightripod
a za více kačáků superkvalitní Quadraspire Xref, ten používám já.
Hodně štěstí při výběru.
Přesně tenhle Neolightripod jsem si po pořízení gramofonu koupil. Akorát v bílém laku. Vypadá skvěle. Jaký má zvukový přínos netuším, ale jsem spokojený.
Ten Quadraspire Xref vypadá hodně hi-tech. Nádhera.
Ten Quadraspire Xref vypadá hodně hi-tech. Nádhera.
Když to bude celé z hliníku/duralu, tak by to mohlo i něco dělat.
No je to kombinace hliníku, bronzu a bambusu, jako modulární systém a kupuje se to po jednotlivých "patrech" podle toho jak máte vysoký aparát. Upozorňuji, že je to skutečná raketa a zřejmě mimo zájem většiny zdejších členů. Funguje to ale fantasticky, pro mně konečná.
Jedno patro stojí cca 35 tisíc. Neříkám, že si to koupí každý, ale je to snesitelné. Je to míň, než 3 napájecí kabely Sroll
Tak to jednou zas pěkně odflákli ale, to byly 80.roky a náš (dovozový) top model...
- Přílohy
-
Já si je ve spojení s Yamahou nemohu zvukově vynachvalit. Pokud jsou v originalu, hraji uzasne a neuveritelne.
Treba jednou narazim na neco, co me donuti je vymenit, ale to se zatim nestalo.
Ako pekna zbierka, ale realne na posluch nepotrebujes 7 tapedeckov a 4 integrovane zosilnovace/receivery. To je skor zbierka ktoru chces.
Inspiraci budiž - sběrný dvůr !
(ale, model spíš vhodný pro TV, VHS a DVD) výrobek vypadá na tovární - sériový
(ale, model spíš vhodný pro TV, VHS a DVD) výrobek vypadá na tovární - sériový
- Přílohy
-