Kopie na CD-R
Re: Kopie na CD-R
Chyba 3. harmonicka, lebo chyba kazda tretia nula. Je to logicke 

kubas-tak to jsem se od srdce zasmál.... 

upřesni to, co je harmonická vím ale jinak...kubas píše:U pálenky chybí třetí harmonická, rozdíl je na první poslech.
co na tom chces upresnovat, vzdyt je to naprosta kravinalechos píše:upřesni to, co je harmonická vím ale jinak...kubas píše:U pálenky chybí třetí harmonická, rozdíl je na první poslech.

...nebo je netopejr a slyší v ultra spektru 
ale zvažte, najdou se lidé co poznají poslechem rozdíl mezi dobrou značkovou audio kazetou normal a CrO2 nebo dvěma stejnými LP různých vydavatelství, přenoskou za 500 Kč a za 2500 Kč atakdále, no trochu jim závidím ale aspoň ušetřím

ale zvažte, najdou se lidé co poznají poslechem rozdíl mezi dobrou značkovou audio kazetou normal a CrO2 nebo dvěma stejnými LP různých vydavatelství, přenoskou za 500 Kč a za 2500 Kč atakdále, no trochu jim závidím ale aspoň ušetřím
Jakej netopejr? Třetí harmonická od subkontra C je 48 Hz, každý tón má svou třetí harmonickou jinde, už proto je kubasovo tvrzení zcela mimo (podle mne si dělá prdel). Lechos do toho zamotal zase zcela nesouvisející věci - myslí si, že když je hluchej on, tak musí bejt hluchej každej.
S499_1023 píše:Jakej netopejr? Třetí harmonická od subkontra C je 48 Hz, každý tón má svou třetí harmonickou jinde, už proto je kubasovo tvrzení zcela mimo (podle mne si dělá prdel). Lechos do toho zamotal zase zcela nesouvisející věci - myslí si, že když je hluchej on, tak musí bejt hluchej každej.