Které KZ koupit?
Re: Které KZ koupit?
marekg: Díky. Takže KZ ZS10 Pro. A co říkáš na KZ ZSX? Není už lepší si připlatit za tuto variantu?
Někde jsem zahlédl recenzi ZS10 vs ZS10 Pro, tuším tam u Pro verze zmínili silnější výšky než u ZS10. Na to bych byl opatrný, výšky mi u nějakého modelu KZ nesedly taky dost. Žádný model, který jsem slyšel, nebyl opravdu neutrální. A pak je otázka, co s tím udělá ještě zdroj přehrávání... A hlavně pamatuj na to, že stále vybíráš naslepo, jen podle informací z netu a podle pár lidí, jejichž zvukové preference, zdroj přehrávání a vkus se mohou značně lišit od toho tvého.
Rozumím. Obávám se, že to bude loterie. Dočetl jsem se, že se doporučuje vybírat již jen mezi KZ ZSX a TRN V90. Nevím však, které pro mé využití budou vhodnější. Momentálně vlastním sluchátka HD662-EVO a zvuk se mi líbí, avšak kvůli jejich nadměrné velikosti nejsou uzpůsobené k cestování.
Recenzí je na internetu mnoho, ale co člověk, to opačný názor. Pak je opravdu těžké něco vybírat...
Recenzí je na internetu mnoho, ale co člověk, to opačný názor. Pak je opravdu těžké něco vybírat...