dado1812 píše:no tie posledné typy B73, 113, 115, 116, CM130 a 160 boli v podstate to isté, neskôr sa tam montovali hlavy s dlhšou životnosťou a vylepšovali sa brzdy a elektronika

ja na moje CM160 nedám dopustiť, akurát nieje v provozu lebo čaká na opravu a kompletné prečistenie

no vidím, že Maxellky tu chválite viacerí, tak sa budem asi uberať k tejto značke. Mimochodom počul som aj o značke Orwo, a niekto už písal, že je to skôr brúska hláv

máte niekto skúsenosti ?
Predpokladám, že potrebuješ viac rady k prevádzke CM 160tky ako odhováranie a rady, aby si si kúpil to "čokoľvek len nie TESLU". Už tým, že si si dal do podpisu znak TESLA predpokladám, že ťa zaujíma práve táto značka - je jedno z akých dôvodov.
Takže venujme sa TESLE CM 160 - ako píšu ostatní, vyžaduje častejšie dostavovanie a sledovanie mechaniky, hlavne ťahu pásu, ale to neznamená, že sa v ňom budeš hrabať obdeň...Ak si technicky nadaný, prejdeš a zdiagnostikuješ si ju časom aj sám - na začiatok by som to prenechal skúsenému, ale s tvojou aktívnou účasťou.
ORWO pásy pre amatérske využitie neboli nikdy dobré, posledné produkované typy DP 121 (25 mikrónov,LN - Low Noise) - tvrdá nosná podložka (pravdepodobne PVC...ale nie som si istý), abrazívna a nestála aktívna vrstva, citlivé na prebudenie, šum, generovali statickú elektrinu...a ani TP 131 (18 mikrónov, LH - Low Noise High Output) neboli žiaden zázrak - a to nehovorím o pásoch ORWO ešte zo 60tych rokov – vhodných maximálne na základné aplikácie. Momentálne však mám doma na skúšku 50mikrónový štúdiový pás ORWO 106 a som celkovou kvalitou i zvukom milo prekvapený.
V každom prípade ORWO a TESLA CM 160 nie.