Náhrada za B&W 805 Diamond

Dotazy a žádosti o radu co nakoupit, vylepšit, změnit ve vašich sestavách, ...
Odpovědět
Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Náhrada za B&W 805 Diamond

Příspěvek od Zdeno1 »

RedBaron
Co to je?

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

Jo PKAudio můžu doporučit. Mám od něj jiný model, ale je to mnohem lepší než 805S. Nevím teda jak Diamond, ten jsem neslyšel. Hledal jsem highend zvuk, většinou se mi líbí až ty nejvyšší řady komerčních výrobců nebo obecně drahý bedny, ostatní jsou imho neposlouchatelný a neočekávaně jsem tento typ zvuku našel o tohoto brněnského výrobce.

Buchardt Audio co odkazuje RedBaron určitě ano. Taky dost slušný.
kabelguru.cz

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Buchardt Audio vypadá skvěle, prodává to někdo u nás?
Také koukám na cenu, nízká cena většinou neslibuje kvalitní regálovky, nebo že by si to výrobci nenechali zaplatit?

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Ten obrázek repro byl proklik přímo na stránku výrobku. Objednává se celosvětově s poštovným zdarma, stejně tak je řešena i reklamace. Prostě přímý prodej a férová platba hlavně za dobrý zvuk, ne za jméno značky nebo marže obchodníků. Myslím že člen Vadim na sousedním highendforum.cz je má doma, můžeš zkusit poslech nebo alespoň vytáhnout nějaké moudro.

valderon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valderon »

Zdeno1, nenech se zmást, ten Buchardt byl na poslední výstavě v Praze malé zjevení (pro některé vystavovatele snad i zděšení 😁)
Hrálo to tuším na Xyndak zesilovači, ale ten zvuk! Výborný, až popírající fyziku. Nejen já, ale spousta lidí se tam vracela, protože to nikdo nechápal. Za ty peníze? Vlastně zázrak.... 👍Kdybych hledal regál, určitě bude v mým hledáčku.

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

valderon
děkuji Ti za recenzi, je to fakt levné, ještě to tak někde slyšet a hotovo, problém je, že jestli chci zjistit více, je třeba koupit.

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

Ano, Buchardt S400 je opravdu skvělá volba. Pro mě největší překvapení na výstavě AVS 2018. Jeden známý už si je z Dánska objednal a moc si pochvaluje. Poměr cena/výkon je špičkový.
Firma Buchardt teď dokončuje i aktivní verzi S400 a také sloupový model v aktivu.

valderon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od valderon »

Zdeno1, vím, že se to dobře radí, hůř dělá. Navíc 100 lidí 100 chutí. Věřím, že se najde spousta těch, co mi budou oponovat. Ale...
Teď je to pouze můj názor a asi to i sliznu😁. Myslím si, že do 100 tis nenajdeš moc regálů s takovým zvukem. Každá bedna má "něco". Tato měla "všechno". Sranda bylo jen sedět a pozorovat ty ostatní, jak jim padají sanice 🤣, když usedli a poslouchali. Kroutili nevěřícně hlavama, hledali suby, nebo něco... Detail, prostor, mikro, makro dynamika, tranzienty. A navíc masa, objem, váha basu jako ze sloupku.
Tak vydrž, třeba se v Praze zase ukáže. Nebo mu napiš. Je to mladý, vstřícný kluk. Třeba tě nějak překvapí.

irotam
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od irotam »

A u Buchardu 20 let záruka?

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

Normálně je asi objednám jen tak, naslepo.
Chtěl jsem pořešit regály zase na několik let, nějakou takovou mou konečnou, kdy nebude důvod delší dobu nic měnit, nabídka beden je však strašně obsáhlá a všechny kandidáty nelze poslechnout, jinak se to chová ve studiu, jinak doma a podobně.

Bazi 36
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bazi 36 »

Hrozne tu ve vlaknu nad timto chvali reprosoustavy elfton vigo za cca 36.000kc. Ten kdo poslouchal spolu s xaviany,tvrdi,ze tyto elftony prehraji i dvojnasobne drazsi xaviky. Rozhodne stoji za poslech,zrejme navstivim černošice.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

Buchard jsem neslysel, do vyberu doporucuji zaradit i AC Volla MkII, dospely zvuk - https://www.hifionline.cz/reprosoustavy ... olla-mkii/

v Melisse Brno se da domluvit i zapujceni

Zdeno1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Zdeno1 »

S 400 je možné slyšet ve studiu TECHNOTRONIK Andrzej Lesień, Pabianice, mají 3 páry v různých barvách, trochu dálka 250 km z Ostravy, nemá někdo chuť na malý výlet?

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Samozřejmě jestli je rozpočet na AC Volla, pak je to jiná *2thumbsup*.

Odpovědět